Lucescu: Hatalarımız pahalıya patladı

Lucescu, Rusya yenilgisi sonrası, “Rakipten daha fazla pozisyona girdik ama basit hatalar sonucu mağlup olduk. Oyuncularımız kendi takımlarında sürekli oynamalı” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2018 Güncelleme 15 Ekim 2018, 03:14
Lucescu: Hatalarımız pahalıya patladı

İÇİNDEKİLER

Ay-Yıldızlılar'ın teknik patronu Mircea Lucescu, Rusya yenilgisi sonrası basit hatalardan yakındı. Deneyimli çalıştırıcı, "Rusya İlk golde inanılmaz bir hatadan faydalandı. Yenilmemizin sebebi kalite farkı değildi. Biz rakipten daha fazla pozisyona girdik ancak sonuca gidemedik" dedi.

SÜREKLİ OYNAMALILAR
Genç bir takıma sahip olduklarını ve bazı oyuncuların kendi takımında süre alamadığını belirten Luce, "Rakibimizin tüm oyuncuları kendi takımlarında sürekli oynuyor. Bizde ise Cenk, Çağlar gibi birçok isim kendi takımında yeteri kadar oynamıyor. Hepsi sürekli oynamalı" ifadelerinin kullandı.

VURAL'DAN LUCE'YE SERT ELEŞTİRİ
Ünlü teknik adam Yılmaz Vural, Rusya yenilgisis sonrası A Milli Takım'ın hocası Lucescu için, "Onun istatistiklerini ben yapmış olsam şimdiye gönderilmiştim. Yabancı hocalara çok fazla tölerans gösteriyoruz" diye konuştu.

ÇOK BASİT GOLLER YEDİK
A Milli Takım'ın kalecisi Sinan Bolat, Rusya karşısında çok basit goller yediklerini söyledi. Deneyimli eldiven, "Bu seviyede olmaması gereken bir şekilde yedik. Maalesef olmadı, üzgünüz. Hatalarımızdan ders almamız gerekiyor, inşallah İsveç maçında bunun telafisini yaparız." ifadelerini kullandı.