Beşiktaş - Genk maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi

UEFA Avrupa ligi temsilcilerimizden Beşiktaş I grubu 3. maçında Genk'i konuk edecek. 2 maçta 1 galibiyet 1 mağlubiyet alan siyah beyazlı ekip Vodafone Park'ta Belçika ekibi Genk'i yenerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Peki, Beşiktaş - Genk maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Giriş Tarihi 23 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 23 Ekim 2018, 16:27
Beşiktaş - Genk maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?  UEFA Avrupa Ligi

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki üçüncü maçına çıkacak Beşiktaş, Genk karşısında galibiyet için mücadele edecek. I Grubu'nda ilk maçında Vodafone Park'ta ağırladığı Norveç temsilcisi Sarpsborg'ui 3-1 mağlup etmiş, ikinci maçında ise İsveç temsilcisi Malmö'ye deplasmanda 2-0 kaybetmişti. Peki, Beşiktaş - Genk maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte Beşiktaş - Genk maçının detayları...

Beşiktaş - Genk maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda oynanacak Beşiktaş - Genk maçı 25 Ekim Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak. Mücadelenin hangi kanaldan yayınlanacağı henüz belli değil, karşılaşmanın beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanması bekleniyor. Yayıncı kuruluş belli olduğu zaman haberimizin içeriğinde yer alacak...

İLK 11'DE DEĞİŞİKLİK

Siyah-Beyazlı takımda Pepe, Adriano ve Adem Ljajic'in sakatlıkları bulunuyor. Bu yuncuların Genk'e karşı oynayıp oynamayacağı merak konusu. Öte yandan göztepe maçında da istenilen performansı gösteremeyen Lens'in bu maçta kulübeye geçmesi bekleniyor.

BELÇİKA DEVİ

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki rakibi Genk, Belçika 1'inci Ligi'nde namağlup liderliğini sürdürüyor.

Ligin 11'inci haftasında evinde ağırladığı Eupen'i Leandro Trossard'ın 18 ve 65'inci dakikada attığı 2 golle 2-1 mağlup eden Genk, 11 maçta 9 galibiyet elde ederken, 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Ligde 33 golle en çok gol atan takım olan Genk, kalesinde ise gördüğü 11 golle ligin en az gol yiyen takımı konumda..

HEM ATAN HEM YİYEN TAKIM

Avrupa Ligi I Grubu'nda tüm takımların 3'er puanı bulunurken Genk kendi evinde İsveç ekibi Malmö'yü 2-0 mağlup etti. Deplasmanda Sarpsborg 08'e ise 3-1 mağlup olan Genk'in şu ana kadar Avrupa Ligi'nde attığı 2 golde Leandro Trossard'ın imzası bulunurken diğer golün sahibi ise Mbwana Samatta..