Galatasaray-Schalke maçı ne zaman saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Galatasaray maçı hangi kanalda

Galatasaray bu akşam Şampiyonlar Liginde kritik bir sınava çıkacak. D Grubu'nda yer alan Sarı-Kırmızılılar, 3. maçında Schalke 04'ü konuk edecek. 22.00'deki mücadeleyi Fransız hakem Benoit Bestien yönetecek. Peki Galatasaray Schalke maçı ne zaman? Galatasaray Schalke maçı saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray Schalke maçının muhtemel 11'i ne? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 23 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 24 Ekim 2018, 09:34
Galatasaray-Schalke maçı ne zaman saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Galatasaray maçı hangi kanalda

İÇİNDEKİLER



Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray bu akşam çok kritik bir sınava çıkacak... D Grubu'nda yer alan Sarı-Kırmızılılar, 3. maçında Schalke 04'ü konuk edecek. 22.00'deki mücadeleyi Fransız hakem Benoit Bestien yönetecek. İlk maçında Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenen, ardından Porto deplasmanında 1-0 kaybeden Cimbom'da tem hedef galibiyet. Sakatlığı bulunan Emre, Fernando, Okyeruru, Feghouli ve Serdar Aziz forma giyemeyecek.


50 BİN CEPHANEMİZ VAR
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kritik Schalke sınavı öncesi basın toplantısı düzenledi... Serdar Aziz'in de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceğini söyleyen İmparator, "Takıma sakatlar ordusu diyebiliriz. Ancak başında komutan var. Geriye cephane kalıyor. 50 bin de cephanemiz var. Savaşabiliriz. Ağlamaya sızlamaya gerek yok. Kaybettiğimizde değil pes ettiğimizde yeniliriz, öyle bakmak lazım" ifadesini kullandı.


SCHALKE İYİ TAKIM, SABIRLI OLMALIYIZ
Schalke'yi Ümit davala'nın izlediğini, kendisinin de analiz ettiğini söyleyen Terim, "Çok iyi bir takım. Almanya'da sıralamadaki yeri kimseyi yanıltmasın. O sıranın çok üstünde olabilecek bir takım. Porto ve Lokomotiv maçları da bunu gösteriyor" dedi. Taraftarlara mesaj gönderen Terim, "Sabırlı olsunlar, yanımızdan ayrılmasınlar" diye konuştu.



GÜLMEMEK İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK
Tecrübeli hoca, yüzünün sürekli güldüğüne dair yapılan yoruma, "Gülmemek için hiçbir neden yok. Lideriz, Şampiyonlar Ligi'nde varız. Aile gibiyiz, çok şükür sağlıklıyız" dedi. Terim, Belhanda için de "Forma numarası, işin ekonomisi hep tartışılıyor ama ben çok memnunum. Kalbi ile beyni bir. Takımın önemli bir silahı" yorumunu yaptı.

GALATASARAY-SCHALKE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Galatasaray-Schalke maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak Mücadelenin yayıncı kuruluşu konusunda henüz bir netlik olmasa da beINSPORTS 1 HD'den naklen yayınlanması bekleniyor. Galatasaray Schalke maçında Fransız hakem Benoit Bastien düdük çalacak.

GALATASARAY-SCHALKE İLK 11'LERİ İÇİN TIKLAYIN