Beşiktaş - Genk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bjk Avrupa Ligi maçı

Beşiktaş UEFA Avrupa ligi 3. maçında Belçika ekibi Genk ile karşılaşıcak. Siyah-Beyazlılar, Avrupa kupalarındaki 213. maçına çıkacak. 212 maçta 82 galibiyet 85 mağlubiyet 45 de beraberlik alan Beşiktaş, Genk maçını kazanıp çıkış yapmak istiyor. Beşiktaş Genk maçının kanalı belli oldu mu? Beşiktaş Genk maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte karşılaşma öncesi bazı detaylar...

Giriş Tarihi 24 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 24 Ekim 2018, 15:14
Beşiktaş - Genk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bjk Avrupa Ligi maçı

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında Sarpsborg'u 3-1 yenen Beşiktaş, Malmö'ye ise deplasmanda 2-0 yenilmişti.
Beşiktaş'ın aksine ligde iyi günler geçiren ve Pro Lig'in zirvesinde yer alan Genk, Avrupa'da ise birer galibiyet ve yenilgiyle ikinci sırada yer alıyor. Peki, Beşiktaş - Genk maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte Beşiktaş - Genk maçının detayları....

BEŞİKTAŞ GENK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi temsilcimiz Beşiktaş I grubu 3. maçında 25 Ekim Perşembe günü saat 22.00'de Genk ile karşılaşıcak. Genk maçı öncesi 3 puanı bulunan Beşiktaş, aynı puanda olduğu rakibini yenerek liderliğe yükselmek istiyor.

BEŞİKTAŞ GENK MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş'ın Genk ile oynayacağı maçı canlı yayınlayacak kanal henüz belli değil. Ancak beIN Sports'un daha önce olduğu gibi Beşiktaş'ın Genk mücadelesini yayınlamasını bekleniyor.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Beşiktaş kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki idmanda Göztepe maçında forma giyen futbolcular salonda esneme çalışmaları ve koşu yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınma ve istasyon koşularının ardından pas, 5'e 2 top kapma, dar alanda oyun ve pas kontrolü çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde siyah-beyazlılar, duran top organizasyonlarının yanı sıra yarı sahada çift kale maç ve şut çalışması yaptı.

GENK'DE ŞOK!

Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a konuk olacak Genk takımının zorlu mücadele öncesinde önemli bir eksiği bulunuyor...

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Genk formasıyla bu sezon 17 maçta 15 gol ve 2 asistlik performans sergileyen yıldız kanat oyuncusu Leandro Trossard'ın adalesinde ki ağrılardan dolayı antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Adelesinde ki sakatlıktan dolayı riske edilmeyecek olan Trossard'ın Beşiktaş karşısında görev yapamayacağı duyruldu.

BEŞİKTAŞ GENK MAÇI KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Ligde yaşanan puan kayıplarından dolayı sıkıntılı zamanlar geçiren Beşiktaş, Avrupa'da puan kaybı yaşamak istemiyor. Sakatlığı nedeniyle bir süredir forma şansı bulamayan Adriano antrenmanlara başladı. Brezilyalının, Genk maçı kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor. İzmir deplasmanında oynamayan Adem Ljajic ve Pepe'nin, Genk maçında da formalarından uzak kalması bekleniyor. İki oyuncununda sakatlıkları iyi sinayller verse de, kondisyon eksiklerinden dolayı Avrupa sınavında yer almayabilirler.

Cezası sebebiyle Göztepe maçında oynamayan Hırvat stoper Vida, Genk'e karşı savunmadaki yerini alacağı öğrenilirken, Pepe'nin durumuna göre Vida'nın yanında Roco'nun forma giymeside ihtimaller arasında.

Beşiktaş'da göztepe maçında istenilen performansı gösteremeyen Vagner Love, Tolgay ve Lens kulübeye çekilebilir. Siyah beyazlı ekibin Kanadalı forveti Cyle Larin'in çalışmalarındaki hırsıyla formaya göz kırptığı da gelen haberler arasında. Atiba'nın Avrupa Ligi listesinde yer almaması, Tolgay'ın da düşük performansı sebebiyle Belçika ekibine karşı Necip Uysal 11'de başlayabilir. Siyah-Beyazlılarda Lens ise formasını Quaresma ile değişecek.