Fatih Terim:Sakatlar ordusuyuz ama 50 bin cephanemiz var

Takımını sakatlar ordusuna benzeten Terim, “Serdar Aziz de yok. Ancak kaybettiğimizde değil pes ettiğimizde yeniliriz” ifadesini kullandı... Belhanda'ya sahip çıkan başarılı hoca "Kalbi ile beyni bir. Ben memnunum Takımın önemli oyuncularından birisi" dedi..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2018 Güncelleme 24 Ekim 2018, 01:03
Fatih Terim:Sakatlar ordusuyuz ama 50 bin cephanemiz var

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kritik Schalke sınavı öncesi basın toplantısı düzenledi... Serdar Aziz'in de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceğini söyleyen İmparator, "Takıma sakatlar ordusu diyebiliriz. Ancak başında komutan var. Geriye cephane kalıyor. 50 bin de cephanemiz var. Savaşabiliriz. Ağlamaya sızlamaya gerek yok. Kaybettiğimizde değil pes ettiğimizde yeniliriz, öyle bakmak lazım" ifadesini kullandı.

SCHALKE İYİ TAKIM, SABIRLI OLMALIYIZ
Schalke'yi Ümit davala'nın izlediğini, kendisinin de analiz ettiğini söyleyen Terim, "Çok iyi bir takım. Almanya'da sıralamadaki yeri kimseyi yanıltmasın. O sıranın çok üstünde olabilecek bir takım. Porto ve Lokomotiv maçları da bunu gösteriyor" dedi. Taraftarlara mesaj gönderen Terim, "Sabırlı olsunlar, yanımızdan ayrılmasınlar" diye konuştu.

GÜLMEMEK İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK
Tecrübeli hoca, yüzünün sürekli güldüğüne dair yapılan yoruma, "Gülmemek için hiçbir neden yok. Lideriz, Şampiyonlar Ligi'nde varız. Aile gibiyiz, çok şükür sağlıklıyız" dedi. Terim, Belhanda için de "Forma numarası, işin ekonomisi hep tartışılıyor ama ben çok memnunum. Kalbi ile beyni bir. Takımın önemli bir silahı" yorumunu yaptı.