Turgay Demir'den Loris Karius için sert sözler

Dün UEFA Avrupa Ligi grup mücadelesinde evinde Genk'e farklı yenilen Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Sezon başında Liverpool'dan kiralanması olay olan Karius'un formunu eleştiri konusu olurken, A Spor yorumcusu Turgay Demir'in Karius hakkındaki sözleri dikkat çekti.

Giriş Tarihi 26 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 26 Ekim 2018, 14:25
Turgay Demir’den Loris Karius için sert sözler

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. hafta maçında Belçika'nın Genk ekibi ile karşılaştı. Genk, Beşiktaş'ı 4-2 yenerek grupta 6 puanla zirvede yer aldı. Beşiktaş'ın gollerini 74. ve 86. dakikada Vagner Love attı.

Beşiktaş-Genk maçında topu ağlarında gören Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius'a spor yorumcusu Turgay Demir'den bir eleştiri geldi.

''KIZ GEÇSE YAKALARSIN''
A Spor'da maçı değerlendiren Turgay Demir, "Karius, başının üstünden kız geçse yakalarsın. Topu yakalamıyorsun. Geceleri biraz az çık" ifadelerini kullandı.

"ŞENOL HOCA FUTBOLU UNUTMUŞ"
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'i de eleştiren Turgay Demir, "Şenol Hoca macera arıyor. Şenol Hoca bu kadar maceracı değildi. Ruh hali, morali, keyfi yerinde Şenol Hoca bunları yapıyorsa geriye tek bir şey kalıyor. Şenol Hoca futbolu unuttu" dedi.