Galatasaray Schalke karşısında harakiri yaptı

4’de Muslera’nın ikramını Burgstaller geri çevirmedi. 57’de bu kez Ömer hata yaptı, Uth farkı ikiye çıkardı. Galatasaray bu yenilgiyle gruptan çıkma şansını ateşe attı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Kasım 2018 Güncelleme 07 Kasım 2018, 01:38
Galatasaray Schalke karşısında harakiri yaptı

İÇİNDEKİLER

Aslan'ın yüzü gülmüyor... Fenerbahçe derbisinden ağır yaralı çıkan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'ye deplasmanda 2-0 yenildi. Galibiyet hasreti 5 maça çıkan Sarı- Kırmızılılar gruptan çıkma yolunda büyük bir darbe yedi... 4. dakikada Muslera yanlış bir çıkış yaptı. Hatayı affetmeyen Burgstaller, Schalke'yi öne geçiren golü attı: 1-0.

ONYEKURU DOKUNAMADI
17. dakikada Belhanda'nın ara pasında Onyekuru kalecinden önce dokunamayında mutlak fırsat kaçtı. 28. dakikada Belhanda'nın pasıyla savunma arkasına sarkan Rodrigues ceza sahasına girer girmez şutunu attı ama top yandan auta gitti.
DİREK İKİNCİ GOLÜ ÖNLEDİ
38. dakikada Rudy'nin ceza sahası dışından şutunda Ndiaye'ye çarpan top direğe vurarak oyun alanına döndü. 39. dakikada Burgstaller'in bekletmeden vuruşu Muslera kurtardı.

PORTO, LOKOMOTİV'İ 4'LEDİ
İlk yarı 1-0 sona erdi... 57. dakikada fark ikiye çıktı. Ömer Bayram'ın hatasında sağdan Burgstaller kesti, Uth topu ağlarımıza yolladı: 2-0. Diğer maçta lider Porto, L.Moskova'yı evinde 4-1'le geçti.
YİNE SAÇ BAŞ YOLDURDULAR
Galatasaray yine yüzde yüz pozisyonlar buldu. Ancak o son vuruş bir türlü gelmedi.
Cimbom yine forvetsizliğin kurbanı oldu... Schalke önünde aynı Porto deplasmanında olduğu gibi çok önemli fırsatlar yaşalayan Galatasaray son vuruşları yapamayınca Almanya'dan puansız döndü. Sarı-Kırmızılılar'da takımın gol umutları Sinan Gümüş, Rodrigues ve Onyekuru yine etkisiz bir futbol sergileyince Schalke önünde ellerimiz boş kaldı.
15 BİN TÜRK DESTEK VERDİ
Galatasaraylı taraftarlara 3 bin kişilik yer ayrılmış olmasına rağmen Veltins Arena'da 15 bin Türk vardı. 15 bin taraftar, tezahüratlarla Sarı-Kırmızılı temsilcimize müthiş bir destek verdiler. 2. golden sonra biraz sessizliğe bürünseler de desteklerini maç boyunca sürdürdüler. Maç öncesi Fatih Terim'e de büyük sevgi gösterisi vardı.