Gomis’in menajeri Patrick Mendy’den Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Bafetimbi Gomis’in menajeri Patrick Mendy, “Fenerbahçe’den henüz resmi bir teklif yok. Al-Hilal’le 2 yıl daha sözleşmesi var. Ama teklif gelirse görüşürüz” diyerek Sarı-Lacivertliler’e açık kapı bıraktı. Albayrak'ın sözlerine sert bir cevap veren Gomis'in de Fenerbahçe'ye sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2018 Güncelleme 19 Kasım 2018, 07:58
Gomis’in menajeri Patrick Mendy’den Fenerbahçe’ye yeşil ışık

İÇİNDEKİLER



Sezon
başında yaşıdığı bir takım sorunlar nedeniyle Galatasaray'dan Suudi Arabistan kulübü Al-Hilal'e transfer olan Bafetimbi Gomis için Fenerbahçe ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin Gomis'e olan ilgisi devam ederken oyuncunun menajeri Patrick Mendy'den de çok çarpıcı açıklamalar geldi.


MENAJERİ OLUMLU YAKLAŞIYOR
Fenerbahçe'den kendilerine henüz resmi bir teklifin ulaşmadığını söyleyen Mendy, "Gomis'in 2 yıllık sözleşmesi var. F.Bahçe'den resmi bir teklif gelirse oturur konuşuruz" diyerek açık kapı bıraktı.


ALBAYRAK GOMİS'İ KIZDIRDI
Bu arada Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın kendisi "Paragöz" demesine sert bir cevap veren Gomis'in yeniden İstanbul'a dönmeye ve F.Bahçe forması giymeye sıcak baktığı belirtiliyor.


YENİ BİR MACERAYA ÇIKABİLİR
"Hiç kimsenin karakterimi sorgulamasına izin vermeyeceğim" diyen Gomis'in kendisine yapılan ithamlar nedeniyle çok hırslandığı Fenerbahçe formasıyla yeni bir maceraya atılmaktan çekinmeyeceği iddia ediliyor.