Fenerbahçe'den Galatasaray'a 'ayrıcalık' göndermesi

Galatasaray - Atiker Konyaspor maçındaki performansları tartışılan Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya'ya Kulüpler Birliği'nin destek vermesi sonrası Fenerbahçe'den flaş bir açıklama geldi.

Giriş Tarihi 28 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 28 Kasım 2018, 17:09
Fenerbahçe’den Galatasaray’a ’ayrıcalık’ göndermesi

İÇİNDEKİLER

Merkez Hakem Kurulu, dün yaptığı basın açıklamasında Galatasaray- Atiker Konyaspor maçındaki performansları nedeniyle Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya'nın ikinci bir değerlendirmeye kadar dinlendirilmesi kararı verildiğini belirtmişti.

Söz konusu karara bugün Kulüpler Birliği'nden itiraz geldi. Birliğe üye olan 17 kulübün ortak kararıyla Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya için verilen kararın geri çekilmesi talep edildi.

Kulüpler Birliği'nin iki hakeme verdiği desteğin ardından Fenerbahçe'den de flaş bir hamle geldi. Birliğin yaptığı açıklamayı resmi internet sitesinden yayımlayan Sarı Lacivertliler, Twitter hesabından da açıklamada yer alan şu ifadeyi paylaştı:

"Bir camianın adalet değil ayrıcalık talep etmesi, Türk futbolunun hak ettiği adil yönetim ve eşit şartlarda mücadele etme fırsatı karşısındaki en büyük tehlikedir."

İşte Fenerbahçe'nin yaptığı o paylaşım: