Beşiktaş Vodafone Park'ta Galatasaray'ı devirerek zirve yarışında bende 'VAR'ım dedi

VAR’ın damga vurduğu derbinin 17. dakikasında Adem Ljajic’in pnealtı golüyle Kartal öne geçti... 69’da Cüneyt Çakır’ın G.Saray lehine verdiği penaltıyı VAR iptal etti. Siyah-Beyazlılar skoru koruyarak ezeli rakibini devirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2018 Güncelleme 03 Aralık 2018, 07:59
Beşiktaş Vodafone Park’ta Galatasaray’ı devirerek zirve yarışında bende ’VAR’ım dedi

İÇİNDEKİLER



Yılın
son derbisinde Kartal güldü... Vodafone Park'ta Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş sahadan 1-0 galip ayrıldı. Siyah-Beyazlılar böylece lider Başakşehir'le farkı 6'ya indirirken, Cimbom'u da averajla geride bıraktı. 13. dakikada Adem Ljajic, ceza sahası sağ çaprazından şutunu çekti, top auta gitti.



OZAN'IN VURUŞU ÜST DİREKTE!
17. dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Cüneyt Çakır, VAR incelemesi sonrası beyaz noktayı gösterdi. 18. dakikada penaltıda topun başına geçen Ljajic skoru 1-0 yaptı. 33. dakikada kullanılan köşe atışında Ozan'ın vuruşu direkten döndü.


PENALTI VAR İLE İPTAL EDİLDİ
56. dakikada Fernando'nun uzaktan çok sert şutunu Karius kurtardı. 69. dakikada Galatasaray penaltı kazandı. Ancak penaltı VAR kararıyla iptal edildi. 84. dakikada Ömer Bayram sol çaprazda mutlak pozisyonda çok kötü bir vuruş yaptı.


İKİ TAKIM DA ÇOK KAÇIRDI
88. dakikada Eren'in şutunda Maicon'un dokunuşu direği yaladı. 90+4. dakikada Caner'in karşı karşıya vuruşunu Muslera kurtardı. Maicon son saniyede yay üzerinden kazınalan frikiği üstten auta yolladı ve derbi 1-0'lık skorla sona erdi.



YIKILMAZ KALE DOLMABAHÇE
Beşiktaş, Vodafone Park'taki 5. derbide de yenilmedi. Kartal bu maçlarda 3 kez kazandı. İlk yarıda Adem Ljajic'in attığı golle Galatasaray 1-0 yenen Beşiktaş'ın Vodafone Park'taki derbilerde bileği bükülmüyor. Siyah-Beyazlılar seyircisi önünde oynadığı 5 derbide 3 galibiyet alırken, 2 karşılaşma da berabere sonuçlandı.


HASRET 8'E ÇIKTI
Galatasaray'ın deplasmandarda derbi galibiyeti hasreti 8 maça çıktı.
Beşiktaş karşısında sahadan yenilgiyle ayrılan Galatasaray'ın deplasman derbilerindeki kötü performansı sürüyor... Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı dış sahada oynadığı son 8 maçta kazanamadı.