Fenerbahçe taraftarından 02:00'de büyük protesto

Akhisar’dan yaklaşık 4.5 saat süren otobüs yolculuğunun ardından Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne ulaşan Fenerbahçe kafilesi taraftarların protestosu ile karşılandı. Futbolculara ve Başkan Ali Koç’a tepki gösteren Sarı- Lacivertli taraftarlar, Yanal lehine tezahürat yaparken sportif direktör Damien Comolli’yi istifaya davet ettiller.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2018 Güncelleme 11 Aralık 2018, 07:58
Fenerbahçe taraftarından 02:00’de büyük protesto

İÇİNDEKİLER



SÜPER Lig'in 15. haftasında Akhisarspor'a 3-0 mağlup olan ve haftayı küme düşme potasında kapatan Fenerbahçe kafilesi, maçın ardından gece geç saatlerde Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne ulaştı. Ancak kafileyi tesislerde kötü bir sürpriz bekliyordu.


OTOBÜSÜ KARŞILADILAR!
Başkan Koç'un talimatıyla uçak yerine otobüsle İstanbul'a dönen Sarı- Lacivertli kafileyi, saat 02.00'de Can Bartu Tesisleri'nde bir grup öfkeli Sarı- Lacivertli taraftar karşıladı.


ALİ KOÇ'A DA TEPKİ VARDI
Taraftarlar oyunculara, teknik heyete ve Başkan Ali Koç'a tepki gösterdi. "Bu taraftar bunları hiç hak etmiyor" tezahüratı tesisleri inletti. Taraftarlar sportif direktör Comolli'nin de istifasını istediler.


COMOLLİ SESSİZCE İZLEDİ...
Taraftarlar Ersun Yanal lehine tezahürat yaparken, Comolli ve Koeman'ın da yaşananları sessizce izlediği gözlendi. Can Bartu Tesisleri'nde yoğun güvenlik önlemleri de dikkatleden kaçmadı.