Fenerbahçe Fred, Fellaini ve Fabregas için mesaide

Başkan Koç; Fred, Fellaini ve Fabregas için İngiltere’de yoğun mesai harcadı. Hedef orta sahaya bir yıldız kazandırmak... Fenerbahçe Başkanı, Slimani'nin kiralık sözleşmesinin feshedilmesi için de Leicester City ile masaya oturdu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2019 Güncelleme 02 Ocak 2019, 07:58
Fenerbahçe Fred, Fellaini ve Fabregas için mesaide

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'de Başkan Ali Koç'un İngiltere'de yaptığı transfer çalışmalarının ayrıntıları ortaya çıktı. Koç'un Ada'da ilk önce Manchester United'ın iki yıldızı için görüşme yaptığı öğrenildi. Bu isimler Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred ve Belçikalı Fellaini... Bu iki oyuncunun kiralanması için kulüpleriyle pazarlık yapıldı.



SÖZLEŞMESİ 2023'TE SONLANIYOR
Koç'un bu görüşmede Manchester United'ın şartlarını öğrendiği ve ilk görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi. Bilindiği gibi United'ın Sambacı yıldız Fred'in sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.



1 YIL SONRA SERBEST KALIYOR
Belçikalı
orta saha Fellaini'nin İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi ise 2020'de bitiyor. Kanarya, bu iki yıldızın menajeriyle de kısa süren bir görüşme yaptı. Koç, bu iki isim için bir kez daha İngiltere'ye gidecek.



FABREGAS YOL AYRIMINDA
Chelseali Fabregas da listede. Kulübüyle bağlarını koparma arefesinde olan İspanyol orta sahada kiralık olarak düşünülüyor. Koç, İslam Slimani'nin sözleşmesinin feshi için Leicester ile de masaya oturdu.