Arsenalli Mesut Özil'e Kabe örtüsünden bir parça hediye edildi

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, takımından ayrılacağı ve Fenerbahçe'ye geleceği söylentileri arasında çok çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Mesut Özil'in Instagram hesabından yaptığı bu paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

Giriş Tarihi 03 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 03 Ocak 2019, 19:00
Arsenalli Mesut Özil’e Kabe örtüsünden bir parça hediye edildi

İÇİNDEKİLER

Premier Lig'de Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Instagram hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

Son zamanlarda Arsenal'de forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılacağı iddiaları ortalarda dolaşmaya başlayan Mesut Özil instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Kiswa adı verilen Kâbe örtüsünden bir parçasının çerçevelenmiş ve duvara asılmış halinin görüntüsünü paylaşan Mesut Özil fotoğrafla birlikte şu mesajı yayınladı:

"Londra'daki evimde Mekke'deki Kâbe'nin üzerini örten Kiswa'dan bir parçanın sahibi olmaktan gurur duyuyor ve kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Böyle paha biçilmez bir hediyeyi aldığım için kutsanmış hissediyorum. Elhamdülillah."

SÖYLENTİLER DE PEŞİNDEN GELDİ

Arsenal'de forma şansı bulamayan ve sezon sonu takımdan ayrılması beklenen Mesut Özil'in bu paylaşımından sonra yıldız futbolcunun Suudi Arabistan ekiplerine transfer olacağı dedikoduları yükseldi.

MESUT ÖZİL'İN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Arsenal'daki geleceği speküle edilen Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Mesut Özil'in Arsenal ile sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan menajer, onun takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin bulunmadığını dile getirdi.

Söğüt'ün yaptığı açıklama şu şekilde:

'Mesut'un durumu hakkında normal şartlarda bir açıklama yapmam ama Arsenal'dan gideceği yönünde çıkan söylentilerden sonra onun futboluna odaklanması adına bazı şeyleri aydınlatma gereği hissettim...

Mesut geçen yılın ocak ayında bir sözleşme imzaladı; çünkü geleceğini Arsenal'da görüyordu ve bu düşüncelerinde bir değişiklik yok. Kontratının sonuna kadar, belki daha uzun bir süre burada kalmak istiyor."