Fener’in gözü Yunus Mallı'da

Hocası Bruno Labbadia ile sorunları olan Yunus’un Wolfsburg’tan ayrılmak istediği ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli kulübün de genç futbolcuyu kiralamak için hemen harekete geçtiği belirlendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2019 Güncelleme 05 Ocak 2019, 07:58
Fener’in gözü Yunus Mallı’da

İÇİNDEKİLER

2017 Ocak ayında Mainz'dan Wolfsburg'a transfer olan Yunus Mallı, hocası Bruno Labbadia ile anlaşamıyor ve Alman kulülünden ayrılmaya hazırlanıyor. Alman ve İtalyan basınında yer alan haberlere göre genç oyuncuya Sarı-Lacivertli takımın ilgisinin olduğu ve devre arasında Yunus'un Türkiye'ye kiralık olarak gidebileceği iddia edildi. Fenerbahçe'nin daha önce de transfer listesine giren Yunus o dönem Wolfsburg'u tercih etmişti.

YEDEK BEKLİYOR
F.Bahçe'nin Alman ekibi ile temas kurduğu ve görüşmelerin devam ettiği belirlendi. A Milli Takım'da da oynayan Yunus daha önce yaptığı açıklamalarda bir gün Fenerbahçe'de forma giymek istediğini açıklamıştı. Sarı- Lacivertliler'in en ekonomik şartlarda bu transferi bitirmek istediği öğrenildi. Yunus hocası ile yaşadığı problemler nedeniyle bu sezon Bundesliga'da 9 maçta 305 dakika forma giydi.