Başkan Ali Koç Fenerbahçelileri heyecanlandırdı! Bombalar salı günü patlıyor

Başkan Ali Koç, taraftar Emre Soner Ergen’in taburcu edilişi sırasında transferler ile ilgili soruya “Salı günü Camiaya Sesleniş programında açıklayacağım” cevabını verdi. Bu açıklamanın ardından herkes gözünü Fenerbahçe'nin peşinde olduğu 6 futbolcuya çevirdi. Ali Koç'un bu 6 isimden 2 ya da 3'ü için müjdeli haber vereceği bildirildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2019 Güncelleme 13 Ocak 2019, 08:00
Başkan Ali Koç Fenerbahçelileri heyecanlandırdı! Bombalar salı günü patlıyor

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe'nin 17
Aralık'ta Erzurumspor'la oynadığı Süper Lig maçı öncesi tribünden düşerek ciddi şekilde yaralanan taraftar Soner Ergen, tedavisinin tamamlanması sonrası dün taburcu edilirken Başkan Ali Koç da kendisini yalnız bırakmadı. Başkan Ali Koç bir de gündemi değiştirecek açıklama yaptı.


HERKES SALI GÜNÜNÜ BEKLİYOR
"Fenerbahçeliler müjdeli haberleri bekliyor" şeklindeki soruya Başkan Ali Koç, "Salı gününü bekleyin. Camiya Sesleniş programında her şeyi açıklayacağım" yanıtını verince gözler listedeki oyunculara çevrildi.


LİSTEDE 6 FUTBOLCU BULUNUYOR
Odion Ighalo, Obi Mikel, Alberth Elis, Jhonny Lucas, Serdar Aziz ve Tolgay Arslan ile temas halinde olan F.Bahçe'de bu 6 oyuncudan 2 ya da 3'ü salı günü açıklanabilir.



HANGİLERİ AÇIKLANACAK
Fenerbahçe özellikle bonservisi elinde olan Mikel, Ighalo ve dün bir açıklama yapan Lucas'ın transferinde önemli mesafe kaydetmiş, Serdar Aziz ve Tolgay ile de el sıkışmıştı.