Fatih Terim: Kasımpaşa maçında kayıp istemiyorum

Terim’in toplantıda, “Deplasman fobimiz varmış! Hobi-fobi dinlemem. Çıkıp aslanlar gibi oynayalım . Kasımpaşa maçında kayıp istemiyorum” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2019 Güncelleme 17 Şubat 2019, 07:59
Fatih Terim: Kasımpaşa maçında kayıp istemiyorum

İÇİNDEKİLER




G.Saray
Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa maçı öncesinde oyuncularıyla toplantı gerçekleştirdi. Terim'in öğrencileriyle yaptığı toplantıda, "Herkesin dilinde deplasman fobisi var! Neymiş bu deplasman fobisi. Biz Galatasaray'ız. İç saha dış saha farketmez. Her şartta kazanmak için oynarız... Hobi- fobi dihlemem. Çıkıp aslanlar gibi oynayalım. Kasımpaşa maçında puan kaybı istemiyorum" ifadelerini kullandı.


İLK DAKİKALAR ÇOK ÖNEMLİ
Terim, Kasımpaşa maçının taktiği ile ilgili olarak ise, "Kasımpaşa son haftalarda istenilen düzeyde değil. Ancak tehlikeli oyuncuları var. Maça baskılı başlamalıyız. İlk dakikalarda skor bulmalıyız" diye konuştu.


RAKİBİN PSİKOLOJİSİNİ BOZALIM
Tecrübeli teknik adam, "Başakşehir'den önce oynuyoruz. Bizim galibiyetimiz onları psikolojik olarak rahatsız edecektir. Bu yüzden zirve yarışında hata yapmamalıyız" diyerek sözlerini tamamladı.


ŞUT ÇALIŞMASI YAPTILAR
Galatasaray'da taktik ağırlıklı geçen antrenmanda Fatih Terim oyuncularına şut çalışması da yaptırdı. Futbolcuların hırsı dikkat çekti.