Fenerbahçe'nin hedefindeki Diallo için Lyon ve Marsilya da devrede

Fener'in istediği Metz'in 23 yaşındaki golcüsü Habib Diallo için Fransız ekibi Lyon ve Marsilya’nın da devrede olduğu belirtildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2019 Güncelleme 14 Mart 2019, 08:00
Fenerbahçe’nin hedefindeki Diallo için Lyon ve Marsilya da devrede

İÇİNDEKİLER




F.Bahçe
bu sezon gol konusunda çok sıkıntı çekti. Sarı-Lacivertli yönetim de sezonun bitimine 9 hafta kalmasına rağmen çalışmalara başladı. Fenerbahçe'nin hedefindeki isim ise Fransa 2. Ligi'de Metz forması giyen Habib Diallo... 23 yaşındaki Senegalli yıldız golcü için girişimlere başlandı.




SEZON SONU GÖRÜŞELİM
Sportif Direktör Damien Comolli'nin Fransa'daki ilişkilerini de kullanarak Metz kulübüyle temasa geçtiği öğrenildi. Fransız kulübünün ise Fenerbahçe'ye "Sezon sonunda masaya oturalım" dediği bildirildi. Ancak Diallo'yu isteyen kulüpler arasında sadece F.Bahçe bulunmuyor.



TAKIMINI LİDER YAPTI
Fransa'nın dev kulüplerinden Lyon ve Marsilya'nın da genç golcüyü renklerine katmak için girişimde bulunduğu belirtildi. Metz ile sözleşmesi 2020 yılında sona erecek Habib Diallo, 1 kez Senegal Milli Takımı'nda forma giydi. Diallo, 27 lig maçında 18 gol kaydetti. 23 yaşındaki yıldızın takımı Metz, Fransa 2. Ligi'nde liderlik koltuğunda oturuyor.