Beşiktaş Başkanı Fikret Orman iki yıldıza yeşil ışık yaktı! Kagawa & Adem'le yola devam

Fikret Orman, Kagawa ve Adem Ljajic’le ilgili olarak, “Sözleşmelerini uzatacağız” dedi. Beşiktaş Başkanı Atiba'yla ilgili olarak da, "Ailemizin bir parçası. Seneye teknik kadromuzda yer alacak" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2019 Güncelleme 26 Mart 2019, 07:59
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman iki yıldıza yeşil ışık yaktı! Kagawa & Adem’le yola devam

İÇİNDEKİLER



Fikret Orman Beşiktaş Bahçeşehir
Derneği'nin açılışına katıldı. Burada A'dan Z'ye açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Adem Ljajic ve Kagawa ile ilgili soruya, "Her ikisini de çok seviyoruz. Sözleşmeleri uzayacak. Şu ana kadar onlardan memnunuz. Her hangi bir sıkıntı yok. Önümüzdeki sezon kadromuz daralacak" dedi.



ATIBA'YA OLAN GÜVENİMİZ TAM
Atiba'nın yeni sezonda da Beşiktaş'ın içinde olacağını ifade eden Orman, "Onunla daha evvel de konuşmuştuk. Ailemizin bir parçası. Ya idari ya da teknik kadromuzda yer alacak. Ona güvenimiz tam" diye konuştu.



YAZIN JAPONYA'YA GİDECEĞİZ
Orman 18-20 Temmuz'da Japonya'ya gideceklerini ifade ederek, "Bizim marketing işlerimiz vardı. Belki Malezya'da 1 maç oynarız. Futbol takımının gitmesi ile benim gitmem bir değil" diye konuştu.



SENEYE DARALMAMIZ GEREKİR
Seneye daralmaları gerektiğini ifade eden Orman, "Oyuncularımızın neden parası ödenmiyor diye bana soruyorlar. İnsanlar cep telefonu ve kirayı bile ödeyemiyor. Döviz kuru nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz" dedi.