Fenerbahçe 'Fener Ol' kampanyasını dün 19:07'de başlattı

Bu sezon transfere 350 milyon TL harcayan, buna karşın ligde düşme hattının hemen üstünde olan Fenerbahçe borç yükünü azaltmak için harekete geçti. FB TV'de start alan kampanyada Fenerbahçe l i işadamları ve ünlüler desteğe çağrıldı... Yardım kampanyası 31 Mayıs'a kadar devam edecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Nisan 2019 Güncelleme 05 Nisan 2019, 07:59
Fenerbahçe ’Fener Ol’ kampanyasını dün 19:07’de başlattı

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe Kulübü
Başkanı Ali Koç'un kurtuluş mücadelesi olarak gördüğü 'Fener Ol' kampanyası dün 19.07'de başladı. Kampanyada hedef, geniş bir katılım sağlayıp 31 Mayıs'a kadar en az 380 milyon TL toplamak. Toplanacak bu para kulübe gelir yazılıp, UEFA'dan gelecek men cezasının önüne geçilmeye çalışılacak.


ÇÖPE ATILAN YÜZ MİLYONLAR!
sezon transfere toplam 350 milyon TL harcayan ancak buna rağmen düşme hattının hemen üstünde yer alan Fenerbahçe'de elde edilecek gelir kadar katılımcı sayısının da önemli olduğu vurgulanıyor.


​KATILIMCI SAYISI DA ÖNEMLİ
Katılımcı sayısının fazlalığı UEFA'yı etkilemede elde edilecek gelir kadar önemli bir etken olduğu öğrenildi. Başkan Ali Koç, kampanyanın başarılı olmasının tarihi bir öneme sahip olduğunu söyledi.


​KAMPANYA CANLI TUTULACAK...
Fenerbahçeli bazı iş adamlarının da yüksek meblağlarla destek verdiği öğrenildi. 'Fener ol' kampanyası ile ilgili ayrıntılı bilgiler resmi sitede yer alıyor.