Fikret Orman: Hoca işi seçimden sonra

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Teknik Direktör Şenol Güneş’in A Milli Futbol Takımı’nın başına geçmesinin ardından acele etmediklerini belirterek “Hocayı seçimden sonra açıklayacağız. Aklımızda netleşmiş bir isim yok” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2019 Güncelleme 06 Nisan 2019, 07:57
Fikret Orman: Hoca işi seçimden sonra

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Artvin'in Hopa ilçesinde Beşiktaşlı bir iş adamını katkılarıyla yapılan anaokulu açılışına katıldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in A Milli Futbol Takımı'nın başına geçmesinin ardından yeni teknik direktör kim olacak sorusu üzerine Başkan Orman, "Şu an Beşiktaş'ın seçimi var.
Seçimden sonra açıklayacağız. Aklımızda netleşmiş bir isim yok" diye konuştu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için isminin geçmesi ile ilgili açıklama yapan Orman, "Federasyon seçimi 1 Haziran'da, o zamana kadar çok süre var. O işlerin altından çok sular akar" dedi.
KARTAL KONDİSYON ÇALIŞTI
Beşiktaş Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman çift kale maçla tamamlandı.
TEKNİK DİREKTÖR OLMAK İSTİYORUM
Beşiktaş'ın yardımcı hocası Guti, İspanyol Gazetesi Marca'ya özel açıklamalar yaptı. İspanyol hoca, "Gelecek sezon teknik direktör olmak istiyorum. Beşiktaş'ta mutluyum. Kariyerimi geliştirmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.