Ligin altı alev alev! Süper Lig'den düşecek 3 ekip için kader haftaları başlıyor

Erzurumspor 22 puanla son sırada bulunurken kurtulma şansı en zayıf ekip. Diğer 6 takımı da büyük bir korku sardı.Tarihi şampiyonluklarla dolu F.Bahçe bile 32 puanda olmasına rğamen tehlikeyi atlatamadı. Sivas, A.Gücü, Bursa, Göztepe ve Akhisar da kritik bölgenin içerisinde.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2019 Güncelleme 09 Nisan 2019, 07:57
Ligin altı alev alev! Süper Lig’den düşecek 3 ekip için kader haftaları başlıyor

İÇİNDEKİLER



Süper Lig
'de bitime sadece 7 hafta kaldı... Geride kalan 27 haftada şampiyonluk ve Avrupa Kupaları mücadelesinin yanı sıra düşmeme savaşı da veriliyor. Ligde 7 ekip şu anda korkuyu en yakından hissediyor. 22 puanla son sırada bulunan Erzurumspor kalan 7 haftada Türkiye 1.Ligi'ne en yakın takım durumunda. Kurtulması çor zor görünen Dadaşlar 4 deplasmana çıkarken evinde 3 karşılaşma oynayacak.



AKHİSAR UMUTLANDI
Göztepe'yi deplasmanda 1-0 mağlup ederek 24 puana çıkan 17. Akhisar ise bu galibiyetle yeniden umutlandı. Ege ekibi kalan 7 maçın 4'ünü deplasmanda oynayacak. Düşme hattında bulunan 16. Göztepe ise Akhisar yenilgisiyle ateş hattında ağır bir darbe aldı. Göztepe 7 haftada toplam 3 deplasmana çıkacak. 15... Bursaspor 28 puanda olmasına rağmen onları da 4 deplasman maçı bekliyor. Bursaspor'un kalan haftalarda Göztepe ile evinde oynayacak olması en büyük avantajı olacak.


F.BAHÇE RAHAT DEĞİL

14. A.Gücü ve 15. sıradaki Fenerbahçe diğer ekiplere göre biraz daha rahat olmalarına rağmen henüz tehlikeden tam anlamıyla kurtulamadı. Ankaragücü 4, Fenerbahçe ise 3 deplasmana çıkacak. Tarihi şampiyonluklarla dolu F.Bahçe ayrıca G.Saray ve Trabzonspor gibi zorlu rakiplerle henüz oynamadı. 34 puanlı 12. Sivasspor da 4 deplasmana çıkacak. Yiğidolar'u bu maçlarda çok zorlu bir fikstür bekliyor.