Dolmabahçe’de zirve ateşi! Beşiktaş-Başakşehir maçı nefesleri kesecek

G.Saray’ın 6 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Başakşehir, yine zirve hesapları yapan Beşiktaş ile kapışacak. Kritik maç, yarın Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini de psikolojik olarak etkileyecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2019 Güncelleme 13 Nisan 2019, 07:58
Dolmabahçe’de zirve ateşi! Beşiktaş-Başakşehir maçı nefesleri kesecek

İÇİNDEKİLER



Süper
Lig'de sezonun kırılma maçı bugün Vodafone Park'ta oynanacak. Beşiktaş, lider Başakşehir'i ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak kritik maçın sonucu şampiyonluk için bize büyük bir ipucu verecek. Beşiktaş kazanırsa 6 hafta kala zirve yarışı için umutlanacak. Başakşehir 3 puan alırsa şampiyonluk için büyük yol alacak


​İKİ TAKIMDA TEK HEDEF 3 PUAN
Son maçında Rizespor'u 7-2 mağlup eden Şenol Güneş'in öğrencileri Başakşehir'i yenerek zirve yarışına ortak olmak istiyor. Abdullah Avcı'nın öğrencileri ise Kartal'ı yenerek G.Saray'a psikolojik baskı kurma derdinde.


​SON 3 MAÇTA 11 GOL ATTILAR
Şenol Güneş'in öğrencileri sırasıyla Konyaspor, Göztepe ve Çaykur Rizespor'u yenerken 3 maçta 11 gol attı ve 5 gol yedi. Başakşehir ise son 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.


​BU KEZ BAŞARMAK İSTİYORLAR
Son iki sezonda şampiyonluğu son haftalarda kaçıran Medipol Başakşehir, Beşiktaş engelini aşarak son haftalara daha rahat girmek istiyor. Beşiktaş ise taraftarının da desteğiyle hata yapmak istemiyor.

SON 16 MAÇTA 2 GALİBİYET
Beşiktaş lig tarihinde galip gelmekte en çok zorlandığı rakibi Başakşehir karşısında son 16 resmi maçtan sadece 2'sini kazandı.