Fener golcü arıyor! Hedef Ze Luis

Devre arasında Sarı-Lacivertliler’in teklif yaptığı ancak anlaşamadığı Spartak Moskova’lı Ze Luis yeniden gündemde. Yanal’ın bu transferde ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2019 Güncelleme 16 Mayıs 2019, 08:01
Fener golcü arıyor! Hedef Ze Luis

İÇİNDEKİLER

Forvet transferi için çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Fenerbahçe'de yeniden Ze Luis sesleri yükseliyor. Sarı-Lacivertliler devre arasında Ersun Yanal'ın teknik adamlık koltuğuna oturmasının ardından Yeşil Burunlu yıldız için girişimde bulunmaş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

MENAJERİYLE TEMAS KURULDU
RUS basını, Spartak Moskova formasını giyen Ze Luis için Fenerbahçe'nin temasa geçtiği ve menajeriyle görüşüldüğünü yazdı. Bu transferi özellikle Yanal'ın çok istediği ifade ediliyor.

G.SARAY DA ÇOK İSTEMİŞTİ
Kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Ze Luis'in adı daha önce Galatasaray ile de anılmıştı. Ancak Sarı- Kırmızılılar, Spartak Moskova ikna etmeyi başaramamıştı.

FİYATI 8 MİLYON EURO
1.84 boyundaki yıldız futbolcu güçlü fiziği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Hava toplarında da bir hayli etkili olan Ze Luis'in bonservis bedelinin 8 milyon Euro olduğu gelen bilgiler arasında.

ZE Luis bu sezon Spartak Moskova formasıyla 34 resmi maçta oynadı. Brezilyalı yıldız 13 rez rakip ağları havalandırdı.