5 Haziran Fenerbahçe son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe transfer haberleri son durum Fenerbahçe'de transfer bombası...

5 Haziran Fenerbahçe transfer haberlerinde neler var FB son dakika transfer gündeminde hangi isimler var? Fenerbahçe transfer haberleri son dakika gelişmeleri neler? Fenerbahçe'de transferde hareketli saatler yaşanıyor. BBC muhabiri Simon Stone, İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United'ın Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım'ı transfer etmek istediğini iddia etti. BBC'de yer alan haberde, West Ham United'ın Hasan Ali Kaldırım'ın menajeri ile görüştüğünü ve Hasan Ali Kaldırım'ın da West Ham United formasını giymek istediği belirtildi. Bu arada Sarı-lacivertli takım, Benfica'nın ön libero oyuncusu Ljubomir Fejsa'yı kadrosuna katmak üzere..

Giriş Tarihi 05 Haziran 2019, 10:05 Güncelleme 05 Haziran 2019, 10:05
5 Haziran Fenerbahçe son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe transfer haberleri son durum Fenerbahçe’de transfer bombası...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de transfer gündemi hareketlendi! Hasan Ali Kaldırım için BBC'den sürpriz bir iddia geldi. Kanarya transferde ilk imzayı attırmaya çok yakın. Kruse, Skrtel, Neustadter'den de haber var! Fenerbahçe'de kötü geçen sezonun ardından Ali Koç yönetimi kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ersun Yanal birçok transfer isterken, 5 Haziran 2019 Çarşamba günü Fenerbahçe yönetimi belirlenen oyuncular ile transfer görüşmelerine başladı. Son dakika Fenerbahçe transfer haberlerini sizler için derledik. İşte Fenerbahçe 5 Haziran son dakika transfer haberleri ve Fenerbahçe transfer haberleri en son durum nedir?

BBC: HASAN ALİ'YE WEST HAM TALİP

BBC muhabiri Simon Stone, İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United'ın Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Hasan Ali Kaldırımtransfer etmek istediğini iddia etti.

BBC'de yer alan haberde, West Ham United'ın Hasan Ali Kaldırım'ın menajeri ile görüştüğünü ve Hasan Ali Kaldırım'ın da West Ham United formasını giymek istediği belirtildi. Haberde ayrıca, Hasan Ali Kaldırım'ın sözleşmesinin son yılında olduğu ve 5 milyon euroluk serbest kalma bedeline sahip olduğu vurgulandı.

FEJSA İMZAYA ÇOK YAKIN

Sarı-lacivertli takım, Benfica'nın ön libero oyuncusu Ljubomir Fejsa'yı kadrosuna katmak üzere.. Portekiz ekibinden Bruno Lage tarafından ilk 11'de düşünülmeyen oyuncu takımdan ayrılmaya karar verdi. 30 yaşındaki futbolcuya en ciddi teklifi Fenerbahçe yaptı. Kanarya, Benfica ile olan ufak pürüzleri giderdikten sorna Sırp oyuncu imzayı atacak.

Cristian Zapata Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

Kolombiyalı stoper Cristian Zapata'yı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, transfer araştırmasından müjdeli haberler aldı. 32 yaşındaki Kolombiyalı stoperin sakatlığını tamamen atlattığı ve fizik kondisyon yeterliliğinin üst düzeyde olduğu öğrenildi. Zapata eğer ikna edilirse bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olacak.

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye dönecek mi?

Fenerbahçe'ye dönüşü hakkında konuşan Emre Belözoğlu, "Milli Takım'dan sonra karar vereceğim, 1 sene daha oynama isteğim var, bakacağız. Olursa olacak, olmazsa futbolu bırakacağım." dedi.

Eljif Elmas, Atletico Madrid'e transfer oluyor

Fenerbahçe, Eljif Elmas'ın transferi için Atletico Madrid ile anlaştı. Sarı lacivertli yönetim, genç futbolcuyu 14 milyon Euro'ya Atletico Madrid'e sattı. Manchester City, Tottenham, Napoli ve Inter gibi kulüplerle anılan Eljif Elmas'ın merakla beklenen adresi Atletico Madrid oldu. Transfer için son görüşme İstanbul'da gerçekleşecek.

Fenerbahçe'den Kieran Gibbs transferi

Fenerbahçe, West Bromwich'te oynayan Kieran Gibbs'i transfer listesine dahil etti. İngiliz sol bek için girişimlere başlayan Fenerbahçe, yakın zamanda resmi adımları atacak. Kieran Gibbs'in 3,5 milyon avroluk bir bonservisi bulunurken, isteyeceği yıllık ücretin 2 milyon avro olacağı ifade ediliyor.

Fenerbahçe Oumar Niasse'yi transfer edecek mi?

Fenerbahçe, Everton'ın yolları ayırmayı düşündüğü Oumar Niasse'yi transfer etmek istiyor. Kiralık formüllerinden sonuç alamayan Niasse, İngiltere'den artık ayrılmak istiyor. Başka bir ülkede forma giymek isteyen yıldız golcüyü Fenerbahçe uygun mali şartlarda transfer etmeyi amaçlıyor.

Nazım Sangare Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Milli takıma seçilmesinin ardından kıymetlenen Antalyaspor'un sağ beki Nazım Sangare, Fenerbahçe'nin transfer radarına girdi. Çaykur Rizespor'da kiralık oynayan ön libero Azubuike için de temaslara başlayan Fenerbahçe, bu iki transferi bitirmek üzere harekete geçti.

Trezeguet, Fenerbahçe'ye transfer olur mu?

Fenerbahçe, Kasımpaşa'dan ayrılması beklenen ve uzun zamandır Galatasaray ile anılan Mısırlı yıldız Trezeguet'i transfer listesine aldı. Sarı lacivertli takım teknik direktörü Ersun Yanal'ın Trezeguet'i kadrosunda görmek istediği belirtildi. (Fotomaç)

İngiliz basınından The Sun Gazetesi'nin haberine göre transfer çalışmalarını hızlandıran West Ham United, Olympiakos'un kaptanı Kostas Fortounis için 18 milyon avro teklif etti. West Ham United, transferi bitirmek için Olympiakos ile bonservis görüşmelerine başladı.

FENERBAHÇE TARİHİ

Türk gençleri bu yıllarda resmi formalı olmasa da rahat rahat top koşturur bir duruma gelmişti. "Fener"Sonunda, içinde bulundukları tarihin de desteğinden güç alan Kadıköylü gençlerden, Hariciye Nazırı Asım ve Server Paşa'ların torunu Londra Sefareti Başkatibi Nuri Bey'in oğlu Ziya Bey ile Harekat Ordusu Feriki Tümgeneral Şevki Paşa'nın oğlu Ayetullah Bey ve de ünlü edebiyatçı Sami Paşazade Sezai Bey'in yeğeni Enver Necip Bey, Necip Bey'in Moda Başpınar sokak 3 numaralı evinin selamlık katında yaptıkları bir görüşme sonucunda kuracakları takımın ilk fikir harcını atıyorlardı. Gerekli olan parayı da finanse edecek olan dönemin zenginlerinden Saint Joseph mezunu Mühendis Nurizade Ziya Bey'e kulübün kurucu başkanlık şerefini, Osmanlı Bankası memurlarından Ayetullah Bey'e katiplik (sekreter) görevini, Bahriye Subayı Necip Bey'e de kaptanlık ve saymanlık görevini veriyorlardı.

Aynı görüşmede varılan fikir birliği ile de kuracakları kulübün adını oturdukları semtin güzelliğinden esinlenerek Fenerbahçe yapacaklar, amblemlerini Fenerbahçe Burnu'ndaki ışık saçan fenerden, formalarındaki renkleri ise Fenerbahçe'sindeki ilkbaharın sevimli müjdecisi papatyaların kıskançlık ve temizlik sembolü olan renklerinden yani sarı ile beyazdan alacaklardı.

Çoğu Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi olan, takımın ilk oyuncuları.Ertesi gün Baker Mağazası'ndan forma kumaşları alınıyor, Fener armalı kırtasiye malzemelerinin siparişleri veriliyor ve de dönemin güya Futbol Federasyon Başkanlığı görevini üstlenmiş kişisi James Lafontaine ile yapılan bir sohbette de sanki kendisinden icabet alınıyordu. Artık kurulacak olan kulübün ismi, başkanı, amblemi ve formaları seçilmiş, mesele sadece formaları giyerek bu ismi tescil ettirecek 11 Türk gencinin bir araya getirilmesine kalmıştı. Bu konuda da en mühim rolü St. Joseph Mektebi Türkçe Öğretmeni Enver Bey üstleniyordu.