4 yıldızlı operasyon

Yönetim; Everton’ın stoperi Mina, Liverpool’un sol beki Moreno, West Ham’ın 10 numarası Lanzini ve Southampton’ın sol açığı Elyounoussi için düğmeye bastı... Satın alma ve kiralama formülleri masada.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2019 Güncelleme 06 Haziran 2019, 07:59
4 yıldızlı operasyon

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını çok agresif bir şekilde sürdüren Fenerbahçe, İngiltere'de müthiş bir harekata start verdi. Yönetim; Everton'ın stoperi Mina, Liverpool'un sol beki Alberto Moreno, West Ham'ın 10 numarası Manuel Lanzini ve Southampton'ın sol açığı Elyounoussi için düğmeye bastı.



MİNA UZUN SÜREDİR GÜNDEMDE
Kanarya'nın hedefindeki isimlerden Mina, sezon başında da uzun süre gündemde kalmıştı. Elyounoussi ise geçen sezon beklentileri karşılayamadı. Yönetim iki yıldız için kiralama formülünü düşünüyor.



7-8 MİLYON EURO'YA BİTEBİLİR
Yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle kötü bir sezon geçiren Lanzini konusunda resmi girişimler başladı. Fenerbahçe 1 yıl sözleşmesi kalan Arjantinli yıldızı 7-8 milyon Euro'ya bitirmeyi planlıyor.



2.7 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Liverpool ile sözleşmesi sona eren Alberto Moreno'nun menajeriyle görüşüldü. Özellikle ülkesinden talipleri olan İspanyol sol beke yıllık 2.7 milyon Euro teklif edildiği öğrenildi.