Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi! Burak Yılmaz, Lecce kararını verdi

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezona, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iddialı bir kadroyla girmek isteyen ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Beşiktaş'ta, adı bir süredir Serie A ekibi Lecce ile anılan Burak Yılmaz'ın transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncu konuyla ilgili olarak kararını verdi. 33 yaşındaki yıldız oyuncu kariyerini İtalya'da noktalayabilir. İşte son dakika transfer haberine ilişkin detaylar...

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2019, 22:35 Güncelleme 07 Temmuz 2019, 22:39
Beşiktaş’ta son dakika transfer haberi! Burak Yılmaz, Lecce kararını verdi

İÇİNDEKİLER

Transferde henüz herhangi bir oyuncuyla anlaşma sağlayamayan Beşiktaş'ta gündem; adı bir süredir İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekibi Lecce ile anılan Burak Yılmaz. Geçtiğimiz sezonun devre arasında siyah beyazlıların renklerine bağladığı ve ligde oynadığı 15 maçta 11 gol atarak sezona damga vuran yıldız oyuncu transferle ilgili kararını verdi.

Akşam'ın İtalyan basınına dayandırdığı habere göre; tecrübeli golcü için Lecceli yöneticiler, siyah beyazlı ekiple temasını sürdürüyor. Transferin her an bitebileceği belirtilirken iki kulüp arasındaki pazarlıklar sürdüğü vurgulandı.

Burak'ın ayrılma isteği sonrasında Lecce'nin işinin kolaylaşacağı vurgulandı. 33 yaşındaki yıldız oyuncu kariyerini İtalya'da noktalayabilir.

Tecrübeli futbolcunun Beşiktaş'la önümüzdeki sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Burak şimdi ayrılırsa Beşiktaş'a para da kazandırmış olacak. Siyah beyazlı kulüp içinse bu ayrılık durumunda mutlak suretle transfer gerekecek.

Larin'i de kiralayan Kartal'ın elinde o bölgede kullanabileceği tek adam Güven Yalçın. Zorlu maratona hazırlanan Beşiktaş'ta Burak'ın ayrılığı sonrasında kaliteli bir forvet takviyesi gerekecek.