Galatasaray Emre Mor transferini bitirdi

Emre Mor’u İstanbul’a getiren yönetim, genç yıldızın kiralanması konusunda anlaşma sağladı... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de "Emre'nin yuvasına geldiğine inanıyoruz" diyerek transferi resmen duyurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2019 Güncelleme 10 Temmuz 2019, 07:57
Galatasaray Emre Mor transferini bitirdi

İÇİNDEKİLER



Cimbom Emre Mor transferinde mutlu sona ulaştı... Sarı-Kırmızılılar, İspanyol kulübü Celta Vigo'da forma giyen genç yıldızı İstanbul'a getirdi. Avukatı ile birlikte Florya'da Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak ile görüşen Emre Mor, Galatasaray'ın yaptığı teklifi kabul etti.


1 YILLIĞINA KİRALANACAK
Kısa süre önce Celta Vigo'ya kiralama teklifi yapan ve anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, Emre Mor ile de el sıkıştı. 22 yaşındaki kanat oyuncusu satın alma opsiyonu ile kiralanacak.


BAŞKAN CENGİZ AÇIKLADI
Emre Mor'un transferi için açıklama ise Başkan Mustafa Cengiz'den geldi. Cengiz, "Emre'nin yuvasına döndüğüne inanıyoruz. Yurt dışında çok acılar çekmiş biri" diye konuştu.


TERİM'LE YENİDEN ÇALIŞACAK
Galatasaray formasını giyecek omar Emre böylece yeniden Terim'le çalışma şansını yakalayacak. Terim, genç futbolcuyu A Milli Takıma davet etmiş ve Avrupa futboluna sunmuştu.



YİNE İLK OLARAK TAKVİM YAZDI
Galatasaray'ın Emre Mor'un transferini gündeme aldığı 4 Temmuz tarihli TAKVİM Gazetesi'ne "Emre Mor'un Rotası Florya" manşetiyle haber olmuştu. İşte o Emre Mor imza atmak için İstanbul'a geldi.