Fatih Terim istedi Hasan Şaş geri döndü

Önceki gün istifa eden Hasan Şaş, Terim’le yaptığı görüşme sonarsı geri döndü. Şaş, “Bazen zor zamanlarda ihtiyacın olan sadece şefkaitrt” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2019 Güncelleme 19 Ağustos 2019, 07:53
Fatih Terim istedi Hasan Şaş geri döndü

İÇİNDEKİLER

DENİZLİ deplasmanında yaşanan olaylara tepki olarak öncesi gün istifa ettiğini açıklayan Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş görevine geri döndü... Genç hocanın, teknik direktör Fatih Terim'le yaptığı görüşmenin ardından böyle bir karar aldığı öğrenildi. ÇOK DUYGUSAL BİR MESAJ
Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Hasan Şaş, "Bazen zor zamanlarda ihtiyacın olan sadece şefkattir. O şefkat ki hayatını adadığın renklerden, gençliğinden, emeklerinden, hayallerinden ayrılmana izin vermez. Hiç hata yapmamış, hiç yüzün düşmemiş, hiç hayal kırıklığı yaşamamış gibi yoluna devam etmeni, birşey olmamışcasına tekrar çalışmanı sağlar o şefkat" ifadesini kullandı.

"ALLAH UTANDIRMASIN"
Şaş sözlerini, "Üzülürken üzdüğüm, kırılırken kırdığım herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bugün yeniden sarı kırmızı başarılar için daha çok çalışacağım ilk gün. Allah utandırmasın" diyerek tamamladı.


AİLE FOTOSU
Abdürrahim Albayrak dün bu fotoğrafı paylaştı ve altına "Biz bir aileyiz" notunu düştü. Fotoda Terim, yardımcıları ve Şükrü Hanedar da yer aldı.