Beşiktaş’ta karar günü! Fikret Orman "Ben yokum" dedi, gözler Adalı ve Çebi'ye çevrildi...

Beşiktaş’ta Fikret Orman aday olmayacağını bildirdi. Serdal Adalı, İsmail Ünal ve Hürser Tekinoktay’ın da aday olması bekleniyor. Seçime girmeyeceği iddia edilen Ahmet Nur Çebi ise sürpriz yapabilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2019 Güncelleme 10 Ekim 2019, 07:51
Beşiktaş’ta karar günü! Fikret Orman Ben yokum dedi, gözler Adalı ve Çebi’ye çevrildi...

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta kongre öncesi hareketli saatler yaşanıyor... Fikret Orman sponsorluk anlaşması öncesi başkanlığa yeniden aday olmayacağını bir kez daha açıkladı. Bu gelişmenin ardından gözler bugüne çevdildi. Adaylar bugün saat 17.00'ye kadar başvuruda bulunmak zorunda.



ADALI DİLEKÇELERİ TESLİM ETTİ
Ahmet Nur Çebi, ve Serdar Adalı'nın ismi başkan adayları arasında geçiyor. Adalı dün ıslak imzalı dilekçelerini teslim etti. Adalı listesini bugün Divan Kurulu'na verecek.



ÜNAL&TEKİNOKTAY DA ADAY
Beşiktaş'ta bu iki isim dışında İsmail Ünal ve Hürser Tekinoktay'ın da bugün adaylıklarını açıklaması bekleniyor. Bu arada Ahmet Nur Çebi'nin aday olmaktan vazgeçtiği iddialar arasında.



ORMAN'DAN YENİ ANLAŞMA
Beşiktaş Kulübü Özersoylar Grubu ile Beşiktaş Sompo Sigorta Erkek Basketbol Takımı'na destek için işbirliği anlaşması yaptı. Başkan Fikret Orman imza töreninde, "Bu anlaşmadan dolayı mutluluk duyuyorum" açıklamasında bulundu.