Çizme’de sıcak saatler! Fenerbahçeli yönetciler Rodriguez’in sözleşmesine son şeklini veriyor

Fenerbahçe, Milan'ın İsviçreli sol beki Ricardo Rodriguez için 1 milyon Euro ödeyecek... Sarı lacivertliler, Zajc için de Brescia ile pazarlıkları son aşamaya getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2020 Güncelleme 17 Ocak 2020, 08:00
Çizme’de sıcak saatler! Fenerbahçeli yönetciler Rodriguez’in sözleşmesine son şeklini veriyor

İÇİNDEKİLER




F.Bahçe
Milan'ın İsviçreli sol beki Ricardo Rodriguez de artık son aşamaya geldi... İtalya'da bulunan Sarı-Lacivertli yöneticilerin 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesine son şekli vermek üzere olduğu öğrenildi. Flaş transferde anlaşmanın detayları da ortaya çıktı.

ZORUNLA SATIN ALMA OPSİYONU
Buna göre Fenerbahçe, Rodriguez'i Milan'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacak... Kanarya, İtalyan devine 1 milyon Euro kiralama ücreti ödeyecek.


BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO
İsviçreli yıldız için gelecek sezon 5 milyon Euro bonservis ücreti verilecek. Rodrigues bu sezon için 1.25 milyon Euro, gelecek sezon için ise 2.5 milyon Euro alacak...



TFF'DE KRİTİK TOPLANTI
F.Bahçe İtalya'da Brescia ile Zajc için masada. TFF bugün F.Bahçe'nin iki bankayla yaptığı borç yapılandırması için toplanacak. TFF onay verirse Fener rahatlayacak.


TRANSFERİ DUYURDULAR!
İtalyanlar'ın yüksek tirajlı gazetesi La Gazetta dello Sport, Fenerbahçe'nin İsviçreli yıldız Ricardo Rodriguez'i transfer ettiğini yazdı.

3.5 MİLYON EURO KAZANACAK
Kanarya, Miha Zajc'ı Brescia'ya satarak kasasına 3.5 milyon Euro koyacak. Sarı-Lacivertliler'in transferi kısa süre içinde duyurması bekleniyor. Sloven oyuncu F.Bahçe'ye Empoli'den transfer edilmişti.