Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Gaziantep maçı sonrası itiraf etti: Şu an transfer yapamıyoruz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Gaziantep maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Koç, “TFF harcama limiti ile ilgili başvurumuzu kısmen kabul etti, kısmen etmedi. Şu an transfer yapamıyoruz. Tahkim’den kararın döneceğini umuyoruz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2020 Güncelleme 19 Ocak 2020, 07:58
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Gaziantep maçı sonrası itiraf etti: Şu an transfer yapamıyoruz

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe
Başkanı Ali Koç'tan Gaziantep FK maçı sonrası flaş sözler... Transfer yapmalarının şu an için mümkün olmadığını söyleyen Koç, "TFF harcama limiti ile ilgili başvurumuzu kısmen kabul etti, kısmen kabul etmedi. Eski hesaplamadan başka şeyleri eksilttiler"



40-50 MİLYON BÜTÇE OLACAKTI
"TFF'nin bu tavrını anlayamıyoruz. Konuyla ilgili son durağımız Tahkim Kurulu olacak. Doğru, haklı başvurumuz kabul edilmiş olsaydı transfer için 40-50 milyon TL bütçemiz olacaktı"

TFF KARAR İÇİN GEÇ KALDI
"GEÇEN hafta bu kararı verselerdi Tahkim'e gidip daha erken işimizi çözebilirdik. Şimdi transfer döneminin bitmesine iki hafta kaldı. Umarım Tahkim Kurulu bu konu için acilen toplanır"


FALETTE'YE LİSANS ÇIKARILAMADI
Şu an için transfer yapamayan Fenerbahçe, bir süre önce sözleşme imzaladığını açıkladığı Simon Falette'nin lisansını çıkaramadı. Eğer limit sorunu çözülmezse Falette geri dönebilir.



COMOLLİ ÜLKESİNE DÖNDÜ
Görevinden istifa eden Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli, dün ülkesi Fransa'ya döndü. 1.5 yıllık Fenerbahçe macerası sona eren Comolli'yi İstanbul Havalimanı'ndan uğurlamaya hiç kimse gelmedi.