Galatasaray 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak koronavirüs mü oldu? Karantinaya mı alındı?

Galatasaray 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak, koronavirüse mi yakalandı, karantinaya mı alındı? İşte sosyal medya bu iddia ile çalkalandı. Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın, corona virüsü şüphesiyle Çapa Tıp Fakültesi'nde karantina altına alındığı iddia edildi. Son olarak Beşiktaş derbisini izleyen Abdurrahim Albayarak hakkındaki bu iddia sosyal medyayı salladı. Peki Abdurrahim Albayarak koronavirüs mü oldu, son durumu ne? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 19 Mart 2020, 15:49 Güncelleme 19 Mart 2020, 16:02
Galatasaray 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak koronavirüs mü oldu? Karantinaya mı alındı?

İÇİNDEKİLER

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs ya da kovid-19 salgını tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ederken, Türkiye'de de vaka sayıları artıyor. Tüm ülkeyi koronavirüs korkusu sarmışken özellikle sosyal medyayı sallayan bir gelişme yaşandı.

KORONAVİRÜSE Mİ YAKALANDI?

Galatasaray Kulübü, 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın, corona virüsü şüphesiyle Çapa Tıp Fakültesi'nde karantina altına alındığı iddia edildi. İddianın devamında Abdurrahim Albayrak'ın yakınlarıyla karantinada olduğu belirtildi.

SONUÇ NEGATİF ÇIKTI

Aspor yorumcusu Nevzat Dindar ise ''Abdurrahim Albayrak yaklaşık 6 aydır zaman zaman yüksek ateş ve öksürük problemleri yaşıyordu. Çapa'da tedbiren koronavirüs testi yaptırdı, sonuç negatif çıktı.'' dedi.