Koronavirüse yakalanan Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'tan haber var

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner, sosyal medya hesabından "Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in son testleri negatif. Yakında taburcu olacaklar" açıklamasında bulundu. Ardından Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in kızı Buse Terim'den açıklama geldi Terim açıklamasında, "Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi, güzel haberler gelince yine paylaşmak ümidi ile" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 29 Mart 2020, 21:27 Güncelleme 29 Mart 2020, 22:07
Koronavirüse yakalanan Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak’tan haber var

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner, sosyal medya hesabından "Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in son testleri negatif. Yakında taburcu olacaklar" açıklamasında bulundu.

BUSE TERİM'DEN AÇIKLAMA
Ardından Fatih Terim'in kızı Buse Terim'den açıklama geldi Terim açıklamasında, "Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi, güzel haberler gelince yine paylaşmak ümidi ile" ifadelerini kullandı.

Buse Terim'in paylaşımında, "Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi, ve testi henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor. Güzel haberler gelince yine paylaşmak ümidi ile" ifadeleri yer aldı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK'TAN AÇIKLAMA
Abdurrahim Albayrak da sosyal medya hesabından "Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim." şeklinde açıklama yaptı.