Son dakika Galatasaray haberleri | Galatasaray ile Real Madrid arasında transfer savaşı

Lige verilen koronavirüs arasında gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara devam eden Galatasaray'da masada River Plate'den Lucas Quarta ve Vasco da Gama’dan Ramos var. Bu isimlerle kadrosunu gençleştirmek isteyen Galatasaray çalışmaları sürdürürken, Real Madrid'in de devreye girmesiyle şok yaşadı.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2020, 10:54 Güncelleme 09 Nisan 2020, 10:58
Son dakika Galatasaray haberleri | Galatasaray ile Real Madrid arasında transfer savaşı

İÇİNDEKİLER

Sarı-kırmızılılar savunmaya River Plate forması giyen Lucas Quarta'yı orta sahaya da Vasco da Gama'dan Ramos'u düşünüyor.

Galatasaray savunma ve orta sahaya yönelik takviye çalışmaları ile ilgili iki ismi daha listesine dahil etti.


*Lucas Quarta

Yeni Asır'ın haberine göre, sarı-kırmızılıların sezon sonunda Marcao'ya gelecek teklifleri değerlendireceği bilinirken River Plate'in 24 yaşındaki Arjantinli stoperi Lucas Quarta'yı gözüne kestirdiği öğrenildi.

Arjantinli oyuncuyu Galatasaray'ın yanı sıra La Lige ekiplerinden Real Madrid ve Valencia'nın da kadrosuna katmak istediği konuşuluyor.


*Andrey Ramos

19 MAÇTA FORMA GİYDİ
Galatasaray, River Plate ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Quarta'nın kararına göre yol haritası belirleyecek. River Plate altyapısından yetişen Arjantinli stoper, bu sezon 19 maçta forma giydi. Lucas hem sağ ve sol stoper oynayabiliyor.

Belhanda ile yolları ayırma planları yapan Cim Bom'un bu bölgeye yönelik çalışmaları da sürüyor. Aslan'ın Vasco da Gama'nın 10 numarası Andrey Ramos'ı düşündüğü konuşuluyor. 22 yaşındaki oyuncuyla İtalyan kulübün Sampdoria'nın da ilgilendiği kaydedildi.