Cengiz Ünder'in talibi çok | Bayern Münih, Leipzig ve Everton'dan sonra şimdi de Juventus

Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini gösterirken, futbola da büyük darbe indirdi. Virüs nedeniyle ekonomik sorun yaşayan Roma, aralarında Cengiz Ünder’in de bulunduğu bazı futbolcuları satılık listesine koydu. Bunun üzerine Bayern Münih, Leipzig ve Everton harekete geçti. Bu haberlerin ardından flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını, Merih Demiral'ın da formasını giydiği Juventus'un Cengiz'le ilgilendiğini yazdı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 06 Haziran 2020, 10:23 Güncelleme 06 Haziran 2020, 10:23
Cengiz Ünder’in talibi çok | Bayern Münih, Leipzig ve Everton’dan sonra şimdi de Juventus

İÇİNDEKİLER

Koronavirüs sonrası futbolda normalleşme süreci İtalya'da da hız kazanıyor. Takımlar, sezonun kalanı için çalışmalarını sürdürürken yeni sezon transfer çalışmalarına da başladı.

İtalya'nın önemli gazetesi Tuttosport milli oyuncumuz Cengiz Ünder'le ilgili önemli bir haber paylaştı.

Gazete, "Ünder-Kluivert için takas mümkün" başlığıyla verdiği haberde Juventus'un ilk hedef olarak Cengiz Ünder'in transferine yoğunlaştığını duyurdu.

Roma ile farklı oyuncular için de temasta bulunan siyah beyazlıların önceliğinin milli futbolcumuz olduğu kaydedildi.

Gazete ayrıca "Juventus, başarılı ve üstün tekniğe sahip Cengiz Ünder'le birlikte Hollandalı Justin Kluivert ile de ilgileniyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Bayern Münih, Leipzig ve Everton harekete geçerek Ünder için İtalyan devinin nabzını yokladı.

Roma'nın 22 yaşındaki oyuncu için 30 milyon Euro istediği bildirildi. Ünder bu sezon 20 maçta süre aldı ve 3 gol attı. Cengiz Ünder'in sözleşmesi 2023'te sona eriyor.