Ayhancan Güven ilk birinciliğini kazandı (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

Türkiye'nin en başarılı motor sporları pilotlarından Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, Porsche Mobil 1 Supercup 2020’nin beşinci yarışında ilk birinciliğine Britanya’da ulaştı. Güven, “Bu birincilik umutlarımızı taze tutmamı sağladı. Bu birinciliği takımıma ve Red Bull aileme armağan ediyorum” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2020 Güncelleme 10 Ağustos 2020, 07:07
Ayhancan Güven ilk birinciliğini kazandı Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en başarılı motor sporları pilotlarından Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, Porsche Mobil 1 Supercup 2020'nin beşinci yarışında ilk birinciliğine Britanya'da ulaştı.

Güven, "Bu birincilik umutlarımızı taze tutmamı sağladı. Bu birinciliği takımıma ve Red Bull aileme armağan ediyorum" dedi.

ATLETİCO MADRİD'DE CORONAVİRÜS ŞOKU
Atletico Madrid takımında iki kişinin coronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı öncesinde Portekiz'e gidecek olan Atletico'da coronavirüs testi pozitif çıkan iki kişi karantinaya alındı. Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Perşembe günü Leipzig ile karşılaşacak.

SPİKER EMRE GÖNLÜŞEN HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU
Uzun süredir kanser tedavisi gören spor spikeri Emre Gönlüşen, 42 yaşında hayata gözlerini yumdu. Başarılı spikerin ölüm haberi, sevenlerini ve iş arkadaşlarını yasa boğdu. Takvim Spor ailesi olarak Emre Gönlüşen'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.