Son dakika: Galatasaray Başkanı Burak Elmas açıkladı: Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'dir!

Son dakika haberi... Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim'in yarın takımın başında olacağını açıkladı. Elmas, "Hocamızla görüştük, yarın sabah takımının başında, evimiz Florya'da idmanlara başlayacak. Galatasaray'ın teknik direktörü Galatasaraylı Fatih Terim'dir." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 20 Haziran 2021, 18:07 Güncelleme 20 Haziran 2021, 19:18
Son dakika: Galatasaray Başkanı Burak Elmas açıkladı: Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim’dir!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas, Fatih Terim ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Elmas, Terim'in yarın takımın başında olacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Elmas, şu ifadeleri kullandı;
"Hocamızla görüştük, yarın sabah takımının başında, evimiz Florya'da idmanlara başlayacak. Galatasaray'ın teknik direktörü Galatasaraylı Fatih Terim'dir. Mazbata, mukavele, ve seremoni ile kaybedecek 1 dakikamız bile yok. Yapacak çok işimiz var ve #BirlikteÇokŞeyBaşaracağız."

GALATASARAY'DAN PAYLAŞIM GELDİ
Elmas'ın ardından bir paylaşım da Galatasaray'dan geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Efsanemiz Fatih Terim yarın Florya'da!" ifadelerine yer verildi.

İşte o paylaşım;

TERİM'DEN PAYLAŞIM
Twitter hesabından paylaşımda bulunan Fatih Terim, "Her zamanki heyecanla" ifadelerine yer verdi.


Terim'in paylaşımını 19.05'de yapması dikkat çekti.

ELMAS SEÇİMLERDEN ÖNCE TERİM'İ VAAD ETMİŞTİ
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, seçimlerden önce A Spor'a yaptığı açıklamada Fatih Terim ile ilgili şu ifadeleri kullanıştı:

Bazen 'Fatih Terim ile çalışacak mısınız?' sorusu soruluyor. Aslında bu soru 'Galatasaray'ın futbol stratejisini uygulamak için hangi teknik direktörle çalışacaksınız?' şeklinde olmalı.

Bizim kararımız çok net, teknik direktör olarak Fatih Terim ile çalışmak istiyoruz ama onun isteğini bilmiyoruz henüz görüşmedik. Kendisiyle göreve geldiğimiz takdirde görüşeceğiz. Görüşme neticesinde kendimize bir yol haritası belirleyeceğiz.