Fenerbahçe Udinese maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Udinese maçı iptal mi edildi?

2021-2022 yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdüren Fenerbahçe hazırlık maçları kapsamında İtalyan temsilci Udinese ile karşı karşıya gelecekti. Ancak maçla ilgili önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. Peki, Fenerbahçe Udinese maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Udinese hangi kanalda yayınlanacak? İşte maça dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2021, 16:40 Güncelleme 24 Temmuz 2021, 17:47
Fenerbahçe Udinese maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Udinese maçı iptal mi edildi?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalyan takımı Udinese ile hazırlık maçı yapacaktı. Taraftarlar maçın iptal olup olmadığına dair detayları merak ederek tüm bilgileri öğrenmek istiyor. Peki, Fenerbahçe Udinese maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Udinese maçı iptal mi edildi? İşte detaylar...

FENERBAHÇE UDİNESE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

24 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'da oynanacak olan Fenerbahçe ve Udinese karşılaşması iptal edildi. Karşılaşma Spor Smart'tan yayınlanacaktı.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Sangare, Attila, Caner, Sosa, Gustavo, Pelkas, Ferdi, Osayi, Valencia

Udinese: Musso, Bonifazi, Samir, Rodrigo, Zeegelaar, Welace, De Paul, Stryger La, Molina, Okaka, Pereyra

4 OYUNCU YENİ SEZONDA YOK!

Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira'nın kararı doğrultusunda 4 futbolcunun takımdan ayrı olarak çalışmalara devam edeceğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

Profesyonel Futbol A Takımımız yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktörümüz Vitor Pereira da kadrosunu şekillendirmeye başlamıştır.

Bu doğrultuda alınan karar neticesinde oyuncularımızdan Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin'in çalışmalarını bundan sonra takımımızdan ayrı olarak gerçekleştirmeleri uygun görülmüştür.

Kulübümüz değerli oyuncularımızla gelecek planlamalarına yönelik çalışmalara da başlamıştır.