Galatasaray Sacha Boey transferini bitirdi! İşte geliş tarihi…

Son dakika transfer haberleri... Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray sağ bek Sacha Bouey'in transferini bitirdi. Cimbom'un her konuda anlaşma sağladığı 20 yaşındaki sağ bek Sacha Bouey’in İstanbul’a geliş tarihi belli oldu.

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2021, 22:57 Güncelleme 23 Temmuz 2021, 23:25
Galatasaray Sacha Boey transferini bitirdi! İşte geliş tarihi…

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray sağ bek Sacha Bouey'in transferini bitirdi.

PAZAR GÜNÜ İSTANBUL'DA
Sağ bek transferi için büyük bir gizlilikle yürüttüğü operasyon sonrası Fransız futbolcu Sacha Boey ile anlaşma sağlayan Galatasaray, 20 yaşındaki futbolcuyu pazar günü İstanbul'a getiriyor.

Sarı-Kırmızılılar'ın her konuda anlaşma sağladığı Boey, pazar günü İstanbul'a geldikten sonra sağlık kontrolünden geçecek ve ardından kendisini Galatasaraylı yapacak olan sözleşmeye imza atacak.

YILLIK 1 MİLYON EURO ALACAK
Galatasaray'ın genç futbolcunun bonservisi için kulübü Rennes ile 1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığı, oyuncunun alacağı ücretin ise yılık 1 milyon Euro'nun altında olacağı öğrenildi.

Geçen sezon kiralık olarak Dijon forması giyen ve Galatasaray scout ekibinin bir süredir yakından takip ettiği Sacha Bouey, Fransa U21 Milli Takımı'nda da görev yapmıştı.

GALATASARAY'A KAP'A BİLDİRDİ
Galatasaray takvim.com.tr'nin duyurduğu transferi KAP'a bildirdi. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "13.09.2000 doğum tarihli Sacha Boey'in transferi konusunda Fransız Stade Rennais FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN