Aslan'ın hücum setlerindeki kilit isim belli oldu!

Milli Takım ve Galatasaray’daki performansıyla göz dolduran genç yıldız Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe maçının da kilit oyuncusu olacak. Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Fatih Terim'in hücum setlerini genç yıldıza göre belirlediği öğrenildi. İşte sizler için derlediğimiz 19 Kasım tarihli Galatasaray haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2021 Güncelleme 19 Kasım 2021, 07:01
Aslan’ın hücum setlerindeki kilit isim belli oldu!

İÇİNDEKİLER

Milli Takım ve Galatasaray'daki performansıyla parmak ısırtan Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe derbisinin de kilit ismi olacak.



Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Fatih Terim'in hücum setlerini genç yıldıza göre belirlediği öğrenildi.



İleride Mohamed ve Halil ile başlaması beklenen Galatasaray'da boş alanlara koşu yapacak Kerem'in takıma yine skor yapması planlanıyor.



Terim'in genç yıldızla idmanlarda sık sık görüşme gerçekleştirdi ve düşündüğü taktiği oyuncusuna sürekli anlattığı belirtildi.



Galatasaray'ın yıldız oyuncusu milli takımın Karadağ maçında gol atmış ve hücum oyuncularının açtığı boş alanlara müthiş sızmalar gerçekleştirmişti. Bu sezon 22 karşılaşmada forma giyen Kerem 5 gol atarken 4 de asiste imza attı.



Genç yıldız bu sezon Galatasaray'da 9 gole katkı verdi.



MUSLERA İLE ÖZEL GÖRÜŞME
Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Fatih Terim, Galatasaray'ın Uruguaylı eldiveni Muslera ile derbi öncesi özel görüşecek.



Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe derbisi öncesinde Fernando Muslera ile görüşme yapacak. Tecrübeli hocanın son dönemde formsuz olan yıldız oyuncusuna özel sorumluluk vereceği öğrenildi. Terim'in görüşmede Uruguaylı kaleciye moral vermesi de bekleniyor.



MOHAMED 1 ADIM ÖNDE
4-4-2 planları yapan Fatih Terim, Diagne ve Mohamed arasında kararı henüz vermedi. Ama Mohamed'in 1 adım önde olduğu ifade edildi.



G.SARAY EKSİK ÇALIŞTI
Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti. Antrenmanda dün itibarıyla milli takımlarından dönmeyen Muslera, Yedlin ve Luyindama yer almadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN