Asıl amacı kovulmak mı? Vitor Pereira'nın sözleri ve icraatları ile herkesi çıldırttı

Fenerbahçe'nin Göztepe maçında oynadığı kötü futbol, deknik direktör Pereira'nın tercihleri ve maç sonu yaptığı açıklamalar Sarı-Lacivertli taraftarları çıldırttı... 2-2'lik Antwerp maçı sonrası "Siz Avrupa Ligi'ni kazanacağımızı mı sanıyorsunuz" demesi, Mesut Özil ile yaşadığı gerilim ve yıldız futbolcuyu bir çok maçta 11'e almaması herkesi kızdırmıştı. Bu sözler akıllara kovulmak mı istiyor sorusunu getirtti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2021 Güncelleme 01 Aralık 2021, 06:46
Asıl amacı kovulmak mı? Vitor Pereira’nın sözleri ve icraatları ile herkesi çıldırttı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Göztepe maçında oynadığı kötü futbol, deknik direktör Pereira'nın tercihleri ve maç sonu yaptığı açıklamalar Sarı-Lacivertli taraftarları çıldırttı...

2-2'lik Antwerp maçı sonrası "Siz Avrupa Ligi'ni kazanacağımızı mı sanıyorsunuz" demesi, Mesut Özil ile yaşadığı gerilim ve yıldız futbolcuyu bir çok maçta 11'e almaması herkesi kızdırmıştı.

Pereira'nın savunmanın sigortası Attila Szalai'yi 3 maçtır yedek bırakması ve Göztepe maçında kulübede oturtması tepki toplarken, Portekizli hocanın bu maçta sahanın yıldızı İrfan Can'ı oyundan çıkarması da çok tartışıldı.

Pereira'nın maç sonunda yaptığı açıklamalar da her şeye tuz biber ekti... Portekizli hoca, Fenerbahçe'nin kaleye şut çekemediği ilk yarıdaki futbol için "Harika oynadık" demesi "Pereira her halde kovulmak istiyor" yorumlarına neden oldu.

1- "Sİz Avrupa Ligi'ni kazanacağımızı mı sanıyorsunuz" dedi.


2- Mesut Özil ile gerilim yaşadı yıldız oyuncuyu 11'e almadı.
3- Savunmanın sigortası Attila Szalai'yi 3 maçtır yedek bıraktı.


4- Göztepe maçında sahanın yıldızı İrfan Can'ı oyundan aldı.
5- Şut bile çekemediği ilk yarı için 'harika oynadık' dedi.