Son dakika Fenerbahçe haberleri... Ali Koç'tan sürpriz hamle! Önce Madrid sonra Lizbon

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Spor Toto Süper Lig'de istediğini alamayan Fenerbahçe'de Ali Koç'un özel jetinin İstanbul'dan havalanması büyük heyecan yarattı. Koç’un Lizbon’da teknik direktör Jorge Jesus’la görüşeceği iddialarını ortaya çıkardı. Ancak durum pek de öyle değildi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2022, 16:32 Güncelleme 09 Mayıs 2022, 16:32
Son dakika Fenerbahçe haberleri... Ali Koç’tan sürpriz hamle! Önce Madrid sonra Lizbon

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un KOC01 kuyruk numaralı özel jetinin bu sabah İstanbul'dan havalanması büyük heyecan yarattı. Uçağın rotasının Akdeniz'e doğru olması, Başkan Koç'un Lizbon'da teknik direktör Jorge Jesus'la görüşeceği iddialarını ortaya çıkardı.

Ancak Ali Koç'un özel jeti beklendiği gibi Portekiz'e değil, İspanya'nın başkenti Madrid'e indi.

takvim.com.tr'nin aldığı bilgilere göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ilk olarak Madrid'te UEFA yetkilileri ile bir araya gelecek. Burada Finansal Fair Play konusunda bazı temaslarda bulunacak olan Başkan Koç'un ardından rotasını Lizbon'a çevirmesi planlanıyor.

Yaklaşık 10 gündür bulunduğu Brezilya'dan Lizbon'a dönen Jorge Jesus'un 1-2 gün içinde Ali Koç'la yüz yüze ikinci görüşmesini yapacağı belirtiliyor.

Fenerbahçe kulislerinde konuşulanlara göre Jesus konusundaki düğüm bu hafta içinde kesin olarak çözülecek. Yönetime yakın kaynaklar, Sarı-Lacivertliler'in Portekizli hoca ile anlaşmasına kesin gözüyle bakıyor.