Özel haber... Galatasaray'ın şu sıralar kilit isimlerinden Cenk Ergün seçimlere ilişkin konuştu

Galatasaray'da Burak Elmas dönemiyle yaşanan peş peşe başarısızlıklar ile birlikte yeniden seçim süreci yaşanacak. Adaylardan Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in takımda Sportif Direktör olarak görmek istedikleri Cenk Ergün seçime dair çeşitli açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2022, 20:27 Güncelleme 27 Mayıs 2022, 20:27
Özel haber... Galatasaray’ın şu sıralar kilit isimlerinden Cenk Ergün seçimlere ilişkin konuştu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da seçim yaklaşırken, Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Sportif Direktör olarak düşündüğü Cenk Ergün açıklama yaptı. Eşref Hamamcıoğlu için transfer çalışması yaptığı iddia edilen Ergün iki adaya da aynı mesafede olduğunu söyledi.

İşte Cenk Ergün'ün açıklamaları:

"Galatasaray'ın seçim sürecinden geçtiği hassas günler yaşıyoruz. Bu seçim gündemi içerisinde adımın transfer haberlerinde ve teknik adam arayışlarında yer almasının yarattığı algı ve bilgi kirliliğinden dolayı bir açıklama yapmak gereği duydum. Aksi takdirde gündemle ilgili yaratılan bu durumun, uzun vadede Galatasaray'a zarar vereceğine inanıyorum. Herhangi bir dayanaktan yoksun ve gerçeği yansıtmayan asılsız transfer dedikodularının bu aşamada Galatasaray'ımızın hiçbir unsuruna yarar sağlamayacağını düşünmekteyim.

Galatasaray'a hizmet benim için bir gurur kaynağıdır. Galatasaray'a olan sevgim ve bağımla birlikte her zaman onur duyduğum geçmiş hizmet dönemlerimin ve geçmişten bugüne aldığım Galatasaray terbiyemin sonucu olarak, her iki değerli başkan adayımıza da aynı yakınlıkta ve aynı uzaklıkta olduğumu belirtmek isterim. Bu süreçte, bir profesyonel olarak 'resmi' bir görevimin ve 'resmi' bir sıfatımın olmadığının altını özellikle çizmek isterim.

Bilgi, birikim ve deneyimlerimi, gerektiği anda Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda kullanacağımı bu vesile ile ifade ederim.