Son dakika: Beşiktaş'a Alanya'da soğuk duş!

Son dakika haberi... Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş ile Alanyaspor kozlarını paylaştı. Maçn ilk yarısını 3-1 önde kapatan Beşiktaş, üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşma 3-3 berabere tamamlandı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 14 Ağustos 2022, 20:48 Güncelleme 15 Ağustos 2022, 00:00
Son dakika: Beşiktaş’a Alanya’da soğuk duş!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Alanyaspor'a konuk oldu. Nefesleri kesen mücadele, 3-3'lük skorla tamamlandı.

Nefesleri kesen bir rekabete sahne olan karşılaşmada Beşiktaş'ın gollerini N'kodou, Salih Uçan ve Rachid Ghezzal'dan geldi. Alanyaspor'un gollerini ise 45+3. dakikada Efkan Bekiroğlu, 81. dakikada Saiss (k.k.) ve 90. dakikada Candeias kaydetti.

KARŞILAŞMANIN İLK YARISINDA NELER OLDU NELER!
Beşiktaş - Alanyaspor maçının gollerinin tamamı ilk yarıda gelirken, Beşiktaş'ın yeni transferi Emrecan Uzunhan, 37. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

BOL KARTLI MAÇ
Maçın özellikle ilk yarıdaki temposu futbolseverleri memnun ederken, karşılaşmada 7 sarı ve 1 kırmızı kart çıktı.

SAISS ÖNCE ÇIKARDI SONRA ATTI
Beşiktaş'ın yıldız stoperi Romain Saiss karşılaşmanın 81. dakikasında Alanyaspor'un atağında topu çizgiden çıkardı. Bir sonraki Alanyaspor pozisyonunda tekrar topa hamle yapan Saiss, topu kendi ağlarına gönderdi.

WEGHORST'TAN İKİ MAÇ İKİ ASİST
Beşiktaş'ın ilk golünü atan N'koudou'ya golün pasını veren Wout Weghorst, siyah beyazlı formayla çıktığı ikinci resmi maçında da asist yapmış oldu.

GHEZZAL'IN GOLÜ PENALTIDAN
Mücadelenin 30. dakikasında Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu N'kodou, rakibinden aldığı hamle ile ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Maçın hakemi Yasin Kol penaltı düdüğünü çalarken, Rachid Ghezzal hata yapmadı ve vuruşunu gole çevirdi.

Beşiktaş, 3. hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN