Son dakika: İngiltere'de nefes kesen maç! Chelsea Tottenham ile berabere kaldı, arbede yaşandı

Son dakika haberi... İngiltere Premier Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında Chelsea, Tottenham'ı konuk etti. Deplasman ekibi maçtan 1 puanı 90+6. dakikada çıkarırken, maç sonunda teknik direktörler Conte ile Tuchel arasında arbede yaşandı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 14 Ağustos 2022, 20:38 Güncelleme 14 Ağustos 2022, 20:41
Son dakika: İngiltere’de nefes kesen maç! Chelsea Tottenham ile berabere kaldı, arbede yaşandı

İÇİNDEKİLER

Premier Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında Chelsea ile Tottenham karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen mücadeleden 2-2 beraberlik çıktı.

Stanford Bridge'de bu sezon ilk karşılaşmasına çıkan Chelsea'nin gollerini yeni transfer Kalidou Koulibaly ve Reece James kaydederken, Tottenham'ın golleri Hojbjerg ve Kane'den geldi.

Çok büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelenin 90 dakikasının sonuna 6 dakika eklendi. 90+5'e kadar 2-1 geride olan Tottenham'ın yıldız golcüsü Harry Kane, yeni transfer Ivan Perisic'in servisini geri çevirmedi ve takımına bir puanı getiren golü kaydetti.

MAÇ SONUNDA SİNİRLER GERİLDİ
Mücadelenin son düdüğü ile birbirlerini tebrik etmek için el sıkışmaya gelen Chelsea teknik direktörü Thomas Tuchel ile Tottenham teknik direktörü Antonio Conte birbirine girdi. Arbede yaratan gelişme sonrasında maçın hakemi her iki teknik adama da kırmızı kart çıkardı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN