Ryan Babel’den Galatasaray’a ağır gönderme: Galatasaray’ın vizyonu yok

Ryan Babel, “Galatasaray, beni yaşlı diye gönderip benimle aynı yaşta ve benden daha maliyetli Mertens’i aldı. Bu, kulübün net bir vizyonu olmadığını gösterir” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2022 Güncelleme 27 Eylül 2022, 06:59
Ryan Babel’den Galatasaray’a ağır gönderme: Galatasaray’ın vizyonu yok

İÇİNDEKİLER

Yaz transfer sezonunda kadrosunu Mertens, Icardi ve Mata gibi yıldızlarla güçlendiren sarı-kırmızılılar, Babel ve Feghouli gibi geçtiğimiz sezon taraftarın tepkisini toplayan oyuncularla yollarını ayırmıştı.



Galatasaray'ın yollarını ayırdığı bir diğer oyuncu olan Ryan Babel, 1. Lig ekibi Eyüpspor ile anlaşmış ve kulübe imza atmıştı. Hollandalı oyuncu, Galatasaray'da yaşadığı durumları ve derbilerle alakalı açıklamalarda bulundu.



Ryan Babel, "Geçen sene Galatasaray'da yaşlı isimleri gönderip, genç oyuncular alındı. Galatasaray, beni yaşlı diye gönderip benimle aynı yaşta ve benden daha maliyetli Mertens'i aldı. Bu, kulübün net bir vizyonu olmadığını gösterir." dedi.



Derbilerle ilgili konuşan Babel, "Benim dönemimdeki en ateşli derbiler Beşiktaş-Fenerbahçe derbileriydi." ifadelerini kullandı.



TERİM'E GÖNDERME...
Fatih Terim'e de gönderme yapan Hollandalı oyuncu, "Türkiye'de çalıştığım en iyi hoca Torrent. Ne istediğini futbolculara net ifade ediyordu. Bu sezon Torrent olsa daha iyi işler yapabilirdi. Geçen sezon kadro çok kötüydü. Guardiola olsa dahi berbat işler yapabilirdi." şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN