Trabzonspor'da teknik adam bilmecesi! Sergen Yalçınve Montella...

Trabzonspor, Sergen Yalçın ile hem parada anlaşma sağlayamadı hem de kendisi sezon sonunda gelmek istedi. Yönetimde Montella’yı isteyenler de var ancak etik kurallar nedeniyle görüşme sezon sonuna kaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2023 Güncelleme 11 Nisan 2023, 06:58
Trabzonspor’da teknik adam bilmecesi! Sergen Yalçınve Montella...

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da teknik direktör problemi net olarak çözülemediği gibi bazı problemlerin olduğu da ortaya çıkmış durumda.

Teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın ile hem sezon sonu gelmek istemesi hem de maddi konularda yaşanan anlaşmazlıkların henüz çözülmemesi üzerine Montella isminin yeniden gündeme geldiği öğrenildi.

Ancak İtalyan teknik adam ile görüşmeler sezon sonuna sarkacak gibi görünüyor.

Sergen Yalçın ile yeni bir görüşme daha yapılabileceği bu taleplerinin makul seviyeye gelmesi durumunda ise anlaşılma ihtimalinin bulunduğu da gelen haberler arasında.

Yönetim kurulunun Sergen Yalçın ile yapılan görüşmelerden istediği sonucu alamaması durumunda sezon sonu için yeniden Montella ismine yöneleceği ve bu temasların etik kurallar çerçevesinde sezon sonuna bırakılabileceği belirtildi.

Yönetimin kendi içerisinde yaptığı değerlendirmede yeni alternatif isimlerin de ortaya çıkmaya başladığı ifade ediliyor.

Hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş maçında takımın başında yeniden İhsan Gündüz Derelioğlu'nun yer alma ihtimalinin yüksek olduğu da belirtiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN