Trabzonspor Beşiktaş derbisiyle çıkışa geçmeyi hedefliyor

Süper Lig’de son 2 maçını kaybeden Trabzonspor, Beşiktaş’ı yenerek tabloyu değiştirmek hem de derbi maçlarda sahasındaki üstünlüğünü korumak istiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Nisan 2023 Güncelleme 15 Nisan 2023, 06:59
Trabzonspor Beşiktaş derbisiyle çıkışa geçmeyi hedefliyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Süper Lig'in 29. haftasında yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. 3 puan parolasıyla dev maça hazırlanan Karadeniz ekibi, hem Beşiktaş'ı yenmek hem de iç sahada rakiplerine karşı başarılı performansını sürdürmek istiyor.

Trabzonspor, taraftarlarının önünde 2 yıldır derbi maç kaybetmiyor. Evinde en son 2020-2021 sezonunda Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Bordo-Mavililer, bu süreçte Galatasaray ile 2-2 ve 0-0'lık skorlarla berabere kaldı. Trabzonspor, Beşiktaş ile oynadığı tek maçtan da 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Karadeniz ekibi evinde Fenerbahçe ile oynadığı iki maçı ise 3-1 ve 2-0 galip bitirmeyi başardı. Trabzon'daki derbi öncesi 39 bin bilet satıldı. Maçın kapalı gişe olması bekleniyor.



DERELİOĞLU İLE 3. SINAV
Trabzonspor'da 2020-2021 sezonunda Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinden önce Alanya maçında takımın başında sahaya çıkan İhsan Derelioğlu, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmıştı. Derelioğlu yönetimindeki Fırtına, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 kaybetti. Beşiktaş maçı Derelioğlu'nun 3. sınavı olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN