Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile Bjelica arasında kritik görüşme: "Hemen başlıyoruz"

Başkan Ertuğrul Doğan’ın Nenad Bjelica’ya, “Şampiyon olduğumuz zaman tüm planlamayı bir önceki sezondan yapmış ve bitirmiştik. Şimdi de gelecek sezon için hemen başlıyoruz” dediği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2023 Güncelleme 28 Nisan 2023, 06:57
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile Bjelica arasında kritik görüşme: Hemen başlıyoruz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile teknik direktör Bjelica arasında yapılan görüşmede, şampiyon olunan sezon öncesindeki planlama da konuşuldu.

Alınan bilgilere göre; Başkan Doğan, şampiyonluk yaşadıkları geçtiğimiz sezon öncesi uygulamaya soktukları tüm planları yeniden hayata geçirmek istiyor. Bu planlamayı hayata geçirmek için Trabzon'a gelen Doğan, teknik direktör Nenad Bjelica ile bir araya gelerek yeni sezonun planlamasını yaptı.

Bu sezonun kalan bölümlerinde mevcut oyuncularla ilgili bir rapor hazırlayacak olan Hırvat hoca ile gelecek sezonun planlamasını konuşan Doğan, "Şampiyon olduğumuz sezon tüm transfer ve ekonomik planlamamızı bir önceki sezondan yapmış ve başarı olmuştuk.

Şimdi de gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlıyoruz" diyerek, detaylı bir çalışmanın startını verdiklerini vurguladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN