Orta sahaya Paredes: Fenerbahçe Arjantinli Paredes'ı kadrosuna katmak için düğmeye bastı!

Juventus mali kriz nedeniyle PSG’den kiraladığı Leandro Paredes ile devam etmeme kararı aldı. Bunun üzerine PSG de oyuncunun uygun bedelle satışına karar verdi. Fenerbahçe de Arjantinli ön libero için devre girdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2023 Güncelleme 23 Mayıs 2023, 06:57
Orta sahaya Paredes: Fenerbahçe Arjantinli Paredes’ı kadrosuna katmak için düğmeye bastı!

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezonun şampiyon kadrosunu kurmakta kararlı olan Fenerbahçe, önemli bir transfer için hamle yaptı. Sarı-Lacivertliler'in hedefindeki isim Juventus'ta kiralık olarak forma giyen Arjantinli ön libero Leandro Paredes.

Mali krizle boğuşan Juventus, Paredes ile devam etmeme kararı aldı. PSG ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Paredes'i Fransız kulübü uygun bir bedelle satma kararı aldı. Bunun üzerine de Fenerbahçeli kurmaylar da Paredes için hemen devreye girdi.

PİYASA DEĞERİ 12 MİLYON EURO
Arjantinli yıldızın menajeri ile temasa geçen Fenerbahçe, PSG ile de masaya oturmaya hazırlanıyor. Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro civarında olan Leandro Paredes'in transferi daha uygun fiyata bitebilecek.

28 yaşında ve 1.80 boyunda olan Paredes 2019 yılında 40 milyon Euro bedelle Zenit'ten PSG'ye transfer olmuştu. 52 kez Arjantin Milli Takım formasını da terleten Paredes söz konusu maçlarda 4 kez fileleri havalandırdı.

Orta sahada tekniği kadar mücadelesi ile de tanınan Arjantinli futbolcu, ön libero dışında merkez orta sahada da görev yapabiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN